Cool Stuff

Olivia Addams a lansat prima ei piesă în limba română, „Scrisori în minor": „Am plâns 5 ore la filmarea clipului"

Olivia Addams a venit cu multă emoție astăzi în emisiune la Foarte Bună Dimineața, dar și cu teama să nu cumva să plângă cântându-și noua melodie.


Olivia Addams (26 ani) nu se mai oprește din a lansa piese sensibile și emoționante, care ne fac și pe noi să plângem, nu doar pe ea. Cea mai nouă melodia a ei, lansată în premieră la Kiss FM, „Scrisori în minor", a fost scrisă de un alt artist renumit pentru piesele lui care rup inimi, Carla's Dreams.

Emoțiile au fost duble pentru Olivia în dimineața asta, o dată pentru că ne-a cântat prima ei piesă în română, și o dată pentru că era foarte pregătită să plângă în timpul cântării. Când am filmat clipul am plâns 5 ore. Mi se pare o piesă foarte puternică, am empatizat foarte mult cu mesajul. Carla's mă tot întreba dacă îmi place, pentru că mă vedea plângând".   

Am fost curioși și să aflăm dacă Carla's a stat lângă ea la înregistrarea piesei, iar răspunsul a fost afirmativ, așa cum ne așteptam: „Carla's e perfecționist, a stat lângă mine cât am tras piesa și am terminat în 10 minute. N-am cântat mai frumos în viața mea".

ASCULTĂ INTEGRAL INTERVENȚIA EI DE LA „FOARTE BUNĂ DIMINEAȚA". I-am testat și „Incultura muzicală" la noua noastră rubrică din matinal. 


Nume de cod: unicornul bezmetic

Toată treaba cu unicornii, pentru că așa s-au autoproclamat fanii ei, a început de la o postare de-a ei de pe Instagram în care a pus la descriere „nume de cod: unicornul bezmetic"„După asta, mi-am dat seama că aveam în cameră pernă cu unicorni, cană cu unicorni, jucărie unicorn și atunci am realizat că mie chiar îmi plac unicornii".

E foarte apropiată de fanii ei cu care formează o comunitate de 2.000 de unicorni pe Telegram, acolo unde se simt ca o adevărată familie și țin legătura constant. 

O altă preocupare constantă de-a ei este și sănătatea mintală, mai exact să îi facă pe oameni să fie conștienți de beneficiile ei. Vorbește deschis despre asta atât în interviuri, cât și în piesele ei. „Așa cum mergi la sală să îți antrenezi corpul, așa trebuie să îți antrenezi și mintea", a susținut ea.

Tocmai ce s-a lansat și videoclipul piesei. E HOT HOT. Se simte influența lui Carla's? Noi spunem că da și e de foarte bine. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.