Cool Stuff

Marius Moga despre noua lui piesă, „O dorință": „Tot ce îmi place și ce ascult, pun în muzică, e ca un fel de cooking"

Pentru noua lui piesă, Marius Moga a combinat mai multe genuri muzicale, rezultatul fiind o melodie eclectică cu versuri care te îndeamnă să îți urmezi visurile.


Invitat la Foarte Bună Dimineața, Marius Moga ne-a vorbit despre o dorință, acea dorință de a schimba mentalități prin intermediul muzicii pe care o face. Cum alții cântă despre iubire în toate formele ei, el a ales să vorbească în melodiile lui despre iubirea de sine. Mai exact, despre ideea de a te descurca singur în viață și de a munci din greu pentru a-ți îndeplini visurile.

Asta este și povestea noii lui piese, „O dorință", prin care le transmite celor care o ascultă să nu se lase etichetați și să continue să muncească pentru visurile lor. „Și-n mine două lumi se bat, inima crede-n visul meu, când gurile mă bat la cap..."

Cât despre videoclip, ne-a fascinat. Mai ales în el apare și aurora boreală. A fost produs într-un studio virtual, despre care Marius Moga spune că e o tehnologie de viitor, de care sigur se vor folosi mai mulți artiști în curând. „Practic ai un ecran LED mare în spate, oricum ai mișca sau muta camera, grafica se randează în timp real, pare că ești acolo. Te ajută să filmezi mai multe decoruri într-o zi".  

Așa că hai să ne punem fiecare o dorință în gând, un plan pe hârtie și puțin curaj să ne facem curaj. Dă PLAY melodiei și lasă-te inspirat de versuri! 


Dacă ai ratat emisiunea de dimineață, te invităm să asculți AICI tot interviul cu Marius, în care i-am testat și Incultura muzicală", pentru că așa mai facem noi cu oamenii care știu prea multă muzică.

Și că tot l-am prins la înghesuială" l-am întrebat și care e melodia lui de dragoste preferată. Iar pentru un om care nu cântă despre dragoste, am putea spune că a făcut o alegere foarte feelingoasă.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.