Cool Stuff

Nicola Coughlan, actrița populară din „Bridgerton”, îi imploră pe fani să nu-i mai judece trupul

Nicola Coughlan, actrița populară din „Bridgerton”, le-a transmis un mesaj emoționant fanilor, în care i-a rugat să nu mai comenteze cu privire la trupul ei.

Tânăra de 35 de ani a notat pe contul ei de Instagram cum înțelege că oamenii o vor judeca, dar nu-și dorește ca ei să-i transmită personal toate aceste păreri.

„O treabă - dacă aveți o opinie despre corpul meu, vă rog să nu o împărtășiți cu mine. Mulți încearcă să fie drăguți, fără să jignească, dar eu sunt un simplu om și este foarte greu pentru mine să primesc direct miile de păreri despre modul în care arăt. Dacă aveți o părere despre mine este ok, înțeleg că sunt la TV și că oamenii vor avea lucruri de spus, dar vă implor să nu-mi trimiteți direct aceste opinii”, a notat ea către cei 1.2 milioane de utilizatori care o urmăresc.


Nu este pentru prima oară când Nicola a vorbit despre aceste lucruri. Anul trecut a scris pe Twitter despre atenția negativă pe care a primit-o, cu privire la modul în care arată. 

„Putem să nu le mai întrebăm pe femei despre greutatea lor în interviuri, mai ales când este complet irelevant? De fiecare dată când cineva mă întreabă într-un interviu despre corpul meu, mă simt inconfortabil și tristă, deoarece nu pot să vorbesc doar despre job-ul meu pe care-l iubesc. [...]

Spun asta în cea mai ok formă, nu sunt activistă pentru body-positivity, sunt actriță. Slăbesc și mă îngraș dacă este necesar pentru un rol. Corpul meu este unealta pe care o folosesc pentru a spune povești, nu ceea ce mă definește”, a concluzionat ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.