Cool Stuff

Vom avea parte de sezonul doi din serialul „And Just Like That?”

Anul trecut, fanii „Sex and the City” au avut parte de o continuare a seriei, cu un nou titlu, „And Just Like That”, și un personaj lipsă: Samantha Jones, interpretată de Kim Cattrall, nu a mai apărut în show, pentru că actrița nu și-a mai dorit să facă parte din echipă.

Povestea a fost reluată cu cele trei personaje centrale, Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) și Miranda (Cynthia Nixon), în timpurile prezente, unde pare că nu și-au găsit încă locul. 


Adăugăm la mix și o lipsă considerabilă de bărbați sau de sex și rezultă un produs care a stârnit multe dezbateri și nemulțumiri. Cu toate astea, cei care au urmărit firul roșu al acțiunii încă de la început, au rămas cu o nostalgie în ceea ce-l privește, așa că s-au uitat (că le-a plăcut sau nu) și la noua serie.

Și eu mă număr printre ei - cu toate defectele sale, „And Just Like That” încă mă poartă pe valurile tinereții, deși personajele au peste 50 de ani acum, și îmi dă o stare de relaxare, fără să aibă o acțiune complicată, ci una superficială, îmbrăcată în haine mișto. Nu am nicio așteptare de la el și poate de asta mă și simt bine când îl urmăresc sau mă bucur la cea mai recentă informație din presă - vom avea parte de sezonul doi?


Într-un interviu acordat celor de la Variety, Michael Patrick King, producător executiv, scenarist și regizor al show-ului, a dat de înțeles că ar fi interesat de opțiunea asta, iar Sarah Jessica Parker a confirmat: „Mi-a plăcut întotdeauna să o joc pe Carrie. Să am posibilitatea asta și să fiu din nou pe platourile de filmare, m-a făcut să mă simt foarte bine. [...] Am reușit să facem ceva greu - am luat ceva familiar și l-am transformat în ceva nou.”

Actrița a spus că „în mod cert” își dorește o continuare și chiar a vorbit cu King la telefon despre când să aibă loc noul sezon, mai ales că acum „pare să fie un moment bun pentru asta.”

Surse din industrie susțin zvonurile continuării poveștii și spun că întreaga echipă vrea să demonstreze că poate realiza ceva mult mai puternic decât au fost aceste 10 episoade. Momentan nu se știu mai multe detalii, dar important este că există intenție. Tu ți-ai dori un nou sezon?

PS: Și dacă „And Just Like That” nu a fost o agonie pentru tine, poate vrei să vezi și documentarul lansat de HBO cu imagini de la filmări. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.