Cool Stuff

„Joe vs. Carole”: ce trebuie să știi despre mini-seria făcută după popularul documentar „Tiger King”

În urmă cu doi ani, la început de pandemie, un documentar Netflix a creat un adevărat hype în rândul utilizatorilor - „Tiger King.”

Povestea s-a făcut remarcată, în principal, datorită personajelor sale centrale -  Carole Baskin și Joe Exotic.


Conflictul dintre cei doi este acum recunoscut la nivel global - Joe (aflat în prezent la închisoare pentru că a încercat să angajeze un asasin plătit să o omoare pe Carole) avea grijă de feline mari, iar Carole la fel.

Modul în care ambii o făceau este extrem de discutabil, dar cert este că activista își dorea ca el să nu mai facă profit din business-ul lui și exploatarea animalelor, în timp ce Joe voia să arate lumii ipocrizia femeii.

Întreaga aventură a fost transformată într-o mini-serie, „Joe vs. Carole”, unde Kate McKinnon și John Cameron Mitchell vor avea rolurile principale.

Show-ul realizat de Peacock va avea 8 episoade și este bazat pe podcast-ul lui Robert Moor, „Joe Exotic: Tiger King”.


Scenaristul și producătorul executiv al seriei, Etan Frankel, a spus celor de la HuffPost: „Este un drum amuzant și detaliat în viața unor oameni care trăiesc extrem. Când am preluat acest proiect, în urmă cu un an și jumătate, i-am găsit pe Joe Exotic și pe Carole Baskin fascinanți, iar povestea asta despre doi iubitori de feline mari a devenit foarte importantă pentru mine. A fost extrem de interesant să-i observ pe actorii principali, excepțional de talentați, cum se metamorfozează în aceste roluri.”


Ce-i drept, atunci când documentarul „Tiger King: Murder, Mayhem and Madness” a ajuns pe Netflix, publicul a fost părtaș la o realitate aproape ireală, unde s-a întâlnit cu personaje ciudate și intrigi interesante, de unde și popularitatea subiectului. 

Abia așteptăm să vedem cum va arăta seria care va avea premiera pe 3 martie. Până atunci, să urmărim primul trailer lansat:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.