Cool Stuff

Gigi Hadid le-a dat de înțeles fanilor că Rihanna ar urma să aibă gemeni

A dat-o de gol Gigi pe Riri?

Săptămâna trecută, Rihanna a anunțat că este însărcinată și a pus mai multe poze cu ea și cu stadiul avansat al sarcinii.

Bineînțeles, mai multe vedete au comentat și au felicitat-o. Însă, comentariul care a ridicat cele mai multe sprâncene a fost cel al lui Gigi Hadid, pentru că se înțelegea din el că Rihanna ar urma să aibă gemeni

De ce s-a întâmplat acest lucru? Pentru Gigi a scris la o poză în care apărea doar Rihanna admirându-și burtica: „trei îngerași”. 


Astfel, fanii au început să se întrebe dacă Gigi știe mai multe detalii despre sarcina Rihannei, pentru că aceasta este o apropiată a artistei, fiind și model pentru brandul de lenjerie intimă al Rihannei, Savage x Fenty.

După ce a văzut ce a generat cu comentariul ei, Gigi a ținut să clarifice situația și a scris că cei 3 îngerași la care s-a referit ar fi Rihanna, viitorul bebeluș și ASAP Rocky. Însă, chiar și statusul în care Rihanna și-a anunțat sarcina a fost interpretat de fani drept un indiciu că ar urma să aibă gemeni, pentru că  ea a scris „cum se prezintă gașca de Luna Istoriei Afro-Americane”. 

Rămâne de văzut dacă fanii au dreptate în ceea ce cred că au descoperit sau dacă Rihanna va deveni mama unui singur copil. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.