Kiss Music News

Untold 2022 revine în forță: cine sunt primii artiști anunțați și cei care vin pentru prima oară în România

Festivalul Untold pregătește o ediție cu totul specială pentru 2022, iar Clujul este din nou gata să-și deschidă porțile pentru o nouă sesiune de distracție.

Organizatorii au anunțat deja primele nume care vor urca pe scenele evenimentului, iar fanii vor avea parte de multe surprize dacă aleg să pășească în lumea magică creată special pentru ei. 

Above & Beyond, Anne-Marie, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Major Lazer Soundsystem, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner și Tujamo sunt artiștii care au apărut pe site-ul oficial Untold.


Dintre ei, Anne-Marie și Major Lazer vin pentru prima oară la noi în țară. Pentru că ne dorim să intri deja în atmosferă, ți-am pregătit câteva piese semnate de ei. Să fie cu dans și voie bună!

Major Lazer

Trupa formată din Diplo, Jillionaire și Walshy Fire a fost inclusă de Billboard în topul celor mai buni 100 de artiști ai genului dance. Băieții vor face atmosferă și vor ridica publicul în picioare cu melodiile lor. Câți dintre voi nu ați dansat pe „Lean On”, hit care a ajuns la aproape 2 miliarde de ascultări pe Spotify?






Anne-Marie

Anne-Marie vine din Marea Britanie și chiar face parte din juriul emisiunii The Voice UK. E tipa care a cântat alături de Clean Bandit piesa „Rockabye”, devenită instant virală, cu peste un miliard de ascultări pe Spotify.






Abia așteptăm să aflăm mai multe detalii despre eveniment, până atunci, enjoy the music.

PS: aici găsești mai multe detalii despre bilete și abonamente.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.