Kiss Time Out

„Conversations with Friends” - un serial sexy, bazat pe un roman erotic, care duce relațiile la un alt nivel

În 2017, autoarea Sally Rooney a scris romanul „Conversations with Friends”; în 2022 avem un serial bazat pe povestea lui.

La doar 30 de ani, irlandeza Sally Rooney a scris două romane ultra iubite și apreciate de public: „Normal People” și „Conversations with Friends” (le găsești aici și aici), iar ambele au fost transformate în seriale.

Primul urmărește o poveste de dragoste între doi tineri care se cunosc în liceu și cum legătura dintre ei ajunge să evolueze de-a lungul anilor, iar cel de-al doilea urmează să fie lansat via Hulu.


Compania de streaming a lansat deja primul teaser, iar așteptările noastre au crescut instant. Acțiunea este plasată în Dublin și pune accentul pe sentimente de infatuare, dorință și iubire, cât și limitele dintre ele.

„Oamenii pot fi îndrăgostiți și pot avea relații profunde cu alți oameni”, se aude în video.

Romanul a fost câștigător al premiului pentru Cel mai bun Scriitor Tânăr al Anului, oferit de Sunday Times, și este scris erotic, cu foarte multe scene de amor și pasiune detaliate. Cartea în sine reușește să te implice într-un film creat de imaginația ta, așa că va fi interesant să vedem și cum va fi redată seria. 


Povestea urmărește două prietene, Frances și Bobbi, care ajung să se împrietenească cu un cuplu de tineri căsătoriți, Melissa și Nick. Frances se simte atrasă de Nick și ajunge să realizeze rapid că sentimentele sunt reciproce. Între timp, Melissa și Bobbi se simt atrase una de alta. Timp de câteva luni, cele patru personaje implicate ajung să exploreze implicațiile relațiilor moderne, dar și ale iubirii, prieteniei și trădării.


Seria va conține 12 episoade de 30 de minute și va avea premiera în mai.

PS: Anul trecut, autoarea a mai lansat un roman, „Beautiful World, Where Are You”, și suntem curioși dacă va fi și acesta transformat într-un serial.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.