Kiss Time Out

Un nou serial coreean a ajuns HIT la nivel mondial: despre ce e vorba

Sud-coreenii chiar se pricep la cinematografie, iar acum lumea începe să aprecieze asta, la nivel global.

După viralitatea serialului „Squid Game”, o nouă serie asiatică i-a cucerit pe oameni. „All of Us Are Dead” e un show cu adolescenți, care are acțiunea într-o apocalipsă zombie. Serialul are toate elementele unui thriller (sânge, mister, suspans), astfel încât privitorii să fie captivați de poveste și să-și dorească să urmărească episod după episod.


Statisticile confirmă trendul, iar „All of Us Are Dead” a ajuns pe locul 1 în Top 10 Netflix SUA, la doar șapte zile de la lansarea oficială, pe 28 ianuarie. Drept urmare, Coreea de Sud a devenit prima țară care are mai multe serii autentice în Top 10 Netflix.

Regizat de Lee Jae-kyoo, serialul este bazat pe desenul „Now at Our School” creat de Joo Dong-geun pentru Webtoon, un fel de agregator online de benzi desenate digitale coreene, și urmărește un grup de elevi de la liceul Hyosan, care încearcă să rămână în viață într-o lume apocaliptică, unde oamenii au fost transformați în zombie, în urma unui virus.


Partea cool, așa cum precizează și criticii, este că seria aduce un suflu nou în genul-zombie și abordează tot felul de tematici interesante și dure, cum ar fi bullying-ul, sinuciderea, manipularea, cât și relațiile.

În ceea ce-i privește pe actori, serialul a adunat tineri extrem de talentați, așa că dacă ai fost fan „Squid Game”, în mod cert ai să revezi fețe cunoscute.

Spre exemplu, cunoscutul personaj Ji-yeong, cea care și-a sacrificat viața în timpul jocului „Gganbu.” În „All of Us Are Dead”, actrița Lee Yoo-mi o joacă pe Lee Na-yeon, o tipă răsfățată și lipsită de compasiune care se revoltă față de toți cei care încearcă să o ajute.


Momentan Netflix a lansat doar un sezon, unde finalul este diferit față de povestea din banda desenată. Cu toate astea, așa cum „Squid Game” va reveni cu partea a doua, este foarte posibil ca și aici să avem un sezon 2.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.