Kiss Time Out

„Nope”, un horror care te va ține cu sufletul la gură - primul trailer e aici

Dacă ești fan al genului horror, atunci ar fi bine să-ți pui pe listă cel mai nou film al regizorului Jordan Peele, „Nope.”

Peele este recunoscut pentru producțiile „Get Out” (care a luat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu) și „Us”, alături de care și-a promovat un stil aparte de a face filme (absurd, pe alocuri comic și plin de suspans), iar „Nope” nu face abatere. 

Primul trailer este aici și deși nu aflăm foarte multe despre acțiune, putem să-i cunoaștem pe cei doi actori principali, Keke Palmer și Daniel Kaluuya.


Ei formează un cuplu care lucrează la singura fermă de cai deținută de proprietari de culoare de la Hollywood. La un moment dat, lucrurile încep să o ia razna, când ambii descoperă ceva ieșit din comun.

Peele a anunțat data de lansare a filmului în vara anului trecut și tot atunci a dezvăluit fanilor primul poster al filmului, unde putem să vedem un nor negru deasupra unui carnaval.


În ceea ce privește protagoniștii, Palmer a declarat în octombrie celor de la HollywoodLife că visul ei a fost să lucreze cu Peele, drept urmare i-a lăsat un mesaj privat pe rețelele sociale pentru a-i spune asta.


„Este amuzant, pentru că după ce am început să lucrez la „Nope”, am realizat că i-am trimit un mesaj lui Jordan în care i-am spus: „Hei, ar fi un vis să lucrez cu tine. Mi-ar plăcea să am oportunitatea de a experimenta asta uneori. Mulțumesc pentru tot ceea ce faci.” Apoi, un an sau doi mai târziu, uite-mă aici”, a spus ea.

În 2019, regizorul a vorbit cu cei de la NPR și pentru afinitatea lui față de genul horror. „Cred că are legătură cu faptul că vreau să-mi depășesc fricile: frica de a crește, frica mea din copilărie, atunci când mă uitam la filme.”

„Nope” va avea premiera în iulie 2022 și abia așteptăm să-l vedem. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.