Kiss Music News

Celia urmează să nască și are un mesaj important pentru fani: „Ușor grăsuță, cu celulită și vergeturi, știu că voi fi FERICITĂ”

Celia urmează să nască în câteva zile, motiv pentru care a transmis un mesaj important fanilor săi.

Artista în vârstă de 37 de ani va naște pentru a doua oară și a vorbit pe contul ei de Instagram despre kilogranele în plus pe care le-a acumulat, dar și despre cum nu are de gând să se axeze pe a slăbi cât mai repede.


„Am 37 de ani și în 7 zile voi aduce pe lume a doua mea minune. Știu, corpul meu a suferit multe modificări. 20 de kilograme în plus, am aproape 38 de săptămâni de sarcină, circumferința abdomenului dublată, drepții abdominali rupți, celulită, câteva vergeturi, iar peste o săptămână, din graviduța drăguță, voi fi văzută o mămică obosită și grăsuță. Da, știu, kilogramele în plus nu au cum să nu se vadă. Totuși, ceea ce vreau să vă spun este că: acea mămică grăsuță și obosită se simte binecuvântată”, a scris cântăreața.

Cântăreața a vorbit deschis și vulnerabil despre sentimentele sale și cum îi roagă pe oameni să nu o judece.


„Acea mămicuță cu celulită și vergeturi a adus pe lume viață, și, da, cândva eram traumatizată de aceste gânduri: corpul meu nu va mai fi la fel, asta e clar, dar oare de ce trebuie să fim neapărat perfecte? Acesta e oare scopul nostru în lumea asta? Să tragem cu disperare de niște standarde impuse???? Vor trece probabil câteva luni bune până o să îmi revin cât de cât și urme tot vor fi, este normal, dar urmele trebuie purtate cu mândrie!!!

Vă rog nu judecați și nu puneți presiune pe mine, pe noi femeile, alegerea mea este să îmi dau silință să îmi revin, însă ușor și pentru că e alegerea mea, nu pentru că trebuie! Am să o fac în timp, ușor, cu răbdare și liniște! Așa că dacă nu voi reuși în primele luni, nu puneți voi presiune pe noi cu „oh, ai rămas cu burta destul de mare, oh, pielea aia se mai trage oare, oh celulita, vergeturile. Hm, și ce??? Sunt ale mele și am ales să NU mă stresez de ele, dacă o să-mi revin în cateva luni bine, daca nu, nu”, a transmis Celia.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.