Kiss Music News

Nick Cannon cântă despre cum și-o dorește pe fosta lui soție, Mariah Carey, înapoi în viața lui

Nick Cannon a celebrat Ziua Îndrăgostiților într-un mod inedit - a lansat single-ul, „Alone”, unde vorbește despre cum încă are sentimente pentru fosta lui soție, Mariah Carey.

Peste un sample din „Alone In Love”, cântec lansat de artistă în 1990, Cannon admite că și-ar dori să aibă viața din trecut: „I say I’m cool when I know I miss it/I’d trade it all for the case/If I could have you back/If I could go back to where we started at/As much as I want you back/It’s probably better where you at.”

Nick pregătește să lanseze un mixtape, „Raw N B The Explicit Tape”, iar „Alone” este primul single lansat. „Este gospel-ul inimii mele frânte. Nu poate fi mai direct și pur de atât”, a declarat rapper-ul.

Melodia vine la două săptămâni după ce Cannon și iubita lui, Bre Tiesi, au dezvăluit public că așteaptă un băiețel. Petrecerea a avut loc în Malibu, alături de un grup restrâns de prieteni. Este primul copil pentru Tiesi (30 de ani) și al 8-lea pentru rapper.


Cannon și Mariah Carey au fost căsătoriți timp de șase ani, iar rapper-ul este cel care a intentat divorț, în 2014. Împreună au gemeni, Moroccan și Monroe.

În cartea biografică pe care a lansat-o, artista a notat: „Dorința noastră de a avea copii a devenit o forță a naturii și de asta ne-am și căsătorit atât de repede.”

A durat doi ani până ca divorțul lor să se finalizeze, iar cântăreața a scris: „Sincer, cred că eu și Nick am fi putut să ne rezolvăm problemele între noi, dar ego-urile și emoțiile ne-au acaparat (ceea ce se poate traduce prin multe ori plătite avocaților). A fost greu și amândoi ne-am dorit să ne asigurăm că totul este cool pentru familia noastră. Mereu vom fi o familie și vom face lucrurile să meargă.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.