Cool Stuff

Autoritățile din Noua Zeelandă au cea mai amuzantă metodă de a dispersa protestatarii anti-COVID - îi obligă să asculte „Baby Shark”

Noua Zeelandă a găsit o metodă inedită pentru a dispersa protestatarii anti-COVID.

În timp ce alte țări apelează la forțele de ordine pentru a face față protestatarilor, autoritățile din Noua Zeelanda au găsit alte metode eficiente.

În plan inițial, au utilizat stropitorile pentru a încerca să gonească sutele de protestatari anti-COVID și anti-vaccin, poziționați în fața Parlamentului din 5 februarie. Opțiunea aleasă nu a dat rezultatele dorite.

Oamenii au fost la rândul lor inventivi și au început să sape șanțuri și să instaleze conducte de apa improvizate, pentru a devia apa, iar în cele din urmă, numărul celor prezenți la fața locului a crescut.


În weekend, parlamentarul Trevor Mallard a găsit o nouă soluție pentru a-i face inconfortabili pe cetățenii nemulțumiți - s-a folosit de un sistem audio, unde a pus pe repeat piesele vechi ale lui Barry Manilow, cât și hit-ul „Macarena.”


Protestatarii nu au dat înapoi și au început să cânte propriile lor melodii, cum ar fi „We're Not Gonna Take It” de la Twister Sister. 

Guvernul din Noua Zeelanda a revenit cu un răspuns în forță: a început să dea play la melodia internațională destinată copiilor, „Baby Shark”, cât și la piesa lui James Blunt, „You're Beautiful”, chiar la sugestia artistului.

Așa cum probabil te așteptai, protestatarii nu au plecat, ba chiar au început să cânte la unison piesele de mai sus. Muzica unește, nu?



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.