Kiss Music News

Alex Parker a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Alexandra Stan

Alexandra Stan este din nou single, asta după ce a pus punct relației cu Alex Parker.

Potrivit presei mondene, cei doi au format un cuplu timp de cinci luni, imediat după ce artista a divorțat de Emanuel Necatu, la câteva luni de la nuntă. 


Ea și producătorul muzical (27 de ani) au fost multă vreme prieteni și chiar au colaborat împreună profesional, atunci când au lansat piesa „Synchronize”, în 2017. În noiembrie 2021, drumurile lor s-au legat din nou și au scos melodia „Home Alone.” 


În plan personal, seminifinalistul Eurovision a declarat celor de la Cancan motivul pentru care el și Alexandra s-au despărțit, dar a vorbit și despre criticile care i-au fost aduse, și anume că relația lor a fost de fațadă, astfel încât să-i crească popularitatea și voturile în concursul european.


„E cam imposibil să legi relația de concurs, pentru că nu se sincronizează. Concursul a apărut la două-trei luni după, nu este available chestia asta”, a declarat tânărul. În ceea ce privește legătura lor amoroasă, el „a dat vina” pe lipsă de sincronizare.

„Eu o să mă mut în Los Angeles, ea are treabă prin Europa și concerte, adică pur și simplu ne-am apropiat pentru că am simțit și ne-am depărtat pentru că iarăși am simțit, dar în continuare vorbim și ea e o fată super-mișto, și unul dintre artiștii din România care au ridicat steagul cel mai sus și suntem super-fericiți cum suntem acum”, a încheiat Alex.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.