Cool Stuff

Noua melodie a trapperului Arkanian cu Antonia a pornit #complicatedchallenge pe TikTok

O colaborare care a început dintr-o joacă pe TikTok a declanșat ulterior chiar o provocare pe platformă. Îți sună cunoscut? Care e faza cu ea?


Arkanian, trapperul de 22 de ani din familia Golden Boy Society, a lansat de curând, împreună cu Antonia, piesa „Complicated". Dar ideea din spatele ei nu a fost deloc complicată, după cum ne-a povestit chiar el în matinal la Foarte Bună Dimineața. 


„Am făcut-o random, cu un refren făcut de mine, instrumental făcut de mine la 10 dimineața, nu era terminată când am urcat-o pe TikTok, dar a prins foarte bine". 

După asta a urmat colaborarea cu Antonia, care aduce, pe lângă notorietate, și acel ceva pentru ca piesa să devină HIT. E și cea de la care a pornit challenge-ul viral pe platformă, tragem noi concluzia. 

Partea din piesă care s-a viralizat face referire la OnlyFans, un site care, la început, s-a vrut a fi unul care să faciliteze apropierea artiștilor de fanii lor. Și monetizarea directă a contentului publicat. După ceva timp, artiștii au ajuns prea aproape" de fani, după cum a explicat Andrei Ciobanu, într-o manieră foarte voalată, astăzi la matinal. Cam rămân fără haine acum creatorii de conținut. 

„Ѕhh, еștі în lіmbă са lа сеаѕ/ Еștі dереndеnt dе ОnlуFаnѕ/ Dа’ șі mаі dереndеnt dе mіnе/ Uіtă-tе се-аі lângă tіnе/ Тu nu аі ріс dе rușіnе, băі/ Ѕtаі сumіntе, ѕtаі сumіntе". 

Versurile astea au fost scrise de Alex Velea pentru mine, cu sensul de „ești preferata mea de pe OnlyFans", ne-a spus Antonia. Nu am intrat niciodată, nu am idee ce se întâmplă acolo, pot doar să-mi imaginez, dar nu am văzut cu ochii mei", a mai adăugat ea.


Însă, aceasta nu este o invitație pe OnlyFans, ci pe TikTok să vedem toate femeile frumoase care au dat curs provocării pornite de la piesa #complicated. „Provocare" prin care le spun, cu alte cuvinte, bărbaților din viețile lor să nu se mai uite în alte grădini, pentru că ce e în curtea lor e mult mai verde și mai frumos. 

#complicatedchallenge2 are în acest moment 1.5M de vizualizări pe TikTok.

Te lăsăm și cu videoclipul melodiei cu pricina, în care Antonia apare și în ipostaza de psihoterapeut de cuplu. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.