Cool Stuff

Naomi Campbell a publicat prima poză cu fiica ei de 9 luni și a închis gura curioșilor cu o informație în premieră

În mai 2021, la vârsta de 51 de ani, Naomi Campbell și-a anunțat fanii că va deveni mamă, iar apoi nu a mai oferit absolut niciun detaliu despre asta. Până acum.

„O binecuvântare mică și frumoasă m-a ales să-i fiu mamă. Sunt onorată să am acest suflet gentil în viața mea. Nu există cuvinte care să descrie legătura pentru o viață pe care o împărtășesc de acum cu îngerul meu. Nu există iubire mai mare”, a notat supermodelul într-o postare pe Instagram (pe care între timp a șters-o), anul trecut. 


În prezent, în timpul unui interviu pe care l-a acordat celor de la Vogue UK, Naomi a dat mai multe informații despre fiica ei, în vârstă de 9 luni. „Mereu au știut că voi deveni mamă într-o bună zi, dar este cea mai mare bucurie pe care am putut să mi-o imaginez vreodată. Sunt norocoasă pentru că o am și știu asta. Sunt copil din nou. Cânt, mă joc și descopăr cât de multe jucării sunt în lumea asta. Și păpuși! Lucruri pe care nici măcar nu le-am visat”, a mărturisit ea publicației.


Deși nu a vorbit despre cum a venit pe lume fiica ei (dacă Naomi a fost însărcinată sau a folosit o mamă-surogat), modelul a închis totuși gura curioșilor cu o informație în premieră: „Nu a fost adoptată, este copilul meu.” 



În schimb, Naomi a povestit despre cum este copila: „Este o fetiță bună - doarme foarte bine, nu plânge aproape niciodată și mi s-a spus că este foarte precoce pentru vârsta ei. Abia a început să facă cu mâna, iar asta este distractiv. Râde mult și aproape vorbește. Este cea mai mare binecuvântare pe care am putut să mi-o imaginez vreodată și este cel mai bun lucru pe care l-am făcut.” Întrebată dacă va mai face copii, vedeta a răspuns rapid: „De ce nu?”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.