Cool Stuff

Minelli : „Numele meu de scenă vine de la cel al actriței Liza Minnelli, pentru că dintotdeauna mi-am dorit o carieră internațională"

O știi sigur pe Minelli după hitul „Mariola", pe care vrei, nu vrei, l-ai fredonat măcar o dată.

După ce a rupt toate topurile cu piesa Mariola din 2019, Minelli speră să revină cu un hit de talia acestuia. A lansat de curând „Heart Instructions", ce s-a auzit și live în dimineața asta la Foarte BUNĂ Dimineața. O piesă care vorbește despre cât de ușoară ar fi viața dacă o relație ar veni cu instrucțiuni de utilizare. Nu-i așa? 


Munca ei e foarte răsunătoare de altfel, fiindcă nu doar cântă, ci este și una dintre cele mai de succes compozitoare din România. Printre care amintim de super hit-urile momentului „UP" și „Flashbacks", cântate de INNA


Însă despre viața ei privată nu vorbește foarte mult. Poate ai fi surprins să afli că are doi copii și este o mama foarte tânără.

Sara a venit că așa a vrut ea, a fost foarte hotărâtă ea

Sara are 12 ani și Filip are aproape 4 ani jumătate. Am făcut-o pe Sara la 21 de ani, am început devreme. Nu a fost planificată, eu mă gândeam că nu o să vreau copii nici după 30 de ani. Sara a venit pentru că așa a vrut ea, a fost ea foarte hotărâtă."

I-a mai spus lui Andrei că nu a fost ușor să fie mamă la doar 21 de ani, pentru că atunci tocmai ieșea din proiectul muzical Wassabi. Vi-l mai amintiți? Pentru că da, Minelli a fost una dintre cele 4 membre, și colegă de trupă cu LORA

„Era totul foarte confuz, pentru că după ieșirea dintr-o trupă trebuie să îți găsești direcția, stilul personal, dar mi-am dat timp", a completat ea. 


Aș vrea să îmi trec Minelli în buletin

Am fost curioși să aflăm și de unde vine numele ei de scenă, pentru că nu ne sună foarte neaoș. 

Totul a pornit de la faptul că prietenii îmi spuneau Lisa, de la Luiza din buletin. Când au auzit Liza, mi-am zis că mă arunc prea sus la Liza Minnelli, dar e un nume mișto, mi-a plăcut mult și a rămas. Mi-am asumat că o să dureze, dar mi-am dorit dintotdeauna o carieră internațională, pentru care aveam nevoie de un nume mai special." 

După ce am descusut-o, am jucat cu Minelli și joculețul nostru preferat „Incultura muzicală". Poți să asculți toată intervenția din emisiune în PODCASTUL Foarte BUNĂ Dimineața să afli cum s-a descurcat și cât a scorat.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.