Cool Stuff

Regina Marii Britanii, surpriză pentru patrupezi - a lansat un parfum de lux pentru căței

Regina Elisabeta a II-a are o mare pasiune pentru câini, iar dragostea ei pentru rasa Corgi este recunoscută la nivel global.

La câteva săptămâni după ce a sărbătorit 70 de ani de domnie, Regina în vârstă de 95 de ani se pregătește să lanseze un nou proiect inedit, ceea ce demonstrează că încă mai are energie și pentru lucrurile frivole, nu doar pentru cele care țin de conservarea monarhiei.

Cei de la The Sun au transmis publicului că Regina se pregătește să intre în industria de parfumuri, dar nu cu o esență destinată oamenilor, ci patrupezilor. Mai mult, Elisabeta a II-a pare să țină pasul cu timpurile pe care le trăim, așa că parfumul destinat câinilor va fi unisex.

Produsul a fost realizat de parfumeria artizanală Norfolk Natural Living și poartă numele de „Happy Hounds Dog Cologne.” Esența are note „pline de mosc și note citrice de bergamotă” și miroase ca „plimbările la malul mării.” Parfumul va fi disponibil pe shop-ul online al Sandringham Estate și va costa 9.99 lire. 


Nu se știe nici dacă Regina s-a implicat activ în acest proiect și nici dacă își parfumează proprii căței, iar cei de la Palat nu au oferit nicio informație în acest sens. Ceea ce știm este dragostea ei pentru rasa Corgi (este chiar și un desen pe Netflix care se numește așa), care datează încă din copilărie.

Primul ei cățel din această rasă a fost în 1933, iar de atunci Regina a crescut cel puțin 14 generații de patrupezi regali, până în 2015, când a luat decizia de pune punct acestei pasiuni, deoarece nu și-a doirt să lase niciun Corgi în spate, după moartea ei. Willow, ultimul Corgi regal, a murit în aprilie 2018, informează forbes.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.