Kiss Time Out

Actorul Austin Butler cântă senzațional în rolul lui Elvis - primul trailer din filmul biografic despre viața Regelui este aici

Warner Bros. Pictures a lansat primul trailer al filmului biografic despre Elvis Presley, cu Austin Butler și Tom Hanks în rolurile principale. Premiera producției va avea loc pe 24 iunie.

„ELVIS” este una dintre cele mai așteptate producții ale lui 2022 și explorează viața și muzica Regelui rock'n'roll (Butler), văzute prin ochii managerului său enigmatic, Colonel Tom Parker (Hanks).

Filmul urmărește dinamica complexă dintre cei doi, de-a lungul a 20 de ani, din clipa în care Elvis se lansează și până când ajunge la faima absolută. Nu lipsește din poveste nici personajul central și extrem de important din viața muzicianului, soția lui, Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Producția filmului a durat mai mult de doi ani, din cauza pandemiei. Tom Hanks a ajuns pe prima pagină a publicațiilor intenaționale, în martie 2020, când a devenit prima vedetă importantă care a anunțat că s-a îmbolnăvit de COVID-19, în timp ce filma la „Elvis.”


Odată cu acest rol, Butler va atrage atenția criticilor din cinematografie, mai ales că imită foarte bine vocea artistului.

„Când am început acest proces, mi-am propus să am vocea identică cu a lui Elvis. Asta a indus multă frică, dar m-a pus pe jar. Cu un an înainte să începem filmările, am început lecțiile de canto”, a povestit actorul în vârstă de 30 de ani.

Luhrmann a ținut să precizeze foarte clar că vocea lui Elvis tânăr aparține lui Austin, iar pentru Elvis matur au folosit un colaj între vocea actorului și casete înregistrate de rockstar. „Am văzut tot ceea ce am putut, pe repeat”, a mai povestit Austin despre documentarea lui pentru rol, care a presupus să urmărească concerte și filme cu Elvis.

„Am simțit foarte multă responsabilitate pentru Elvis, fosta lui soție, Priscilla, cât și pentru fiica lui Lisa Marie, dar și pentru oamenii din jurul lumii care-l iubesc”, a mărturisit Butler.


Elvis a murit pe 16 august, 1977, în urma unui atac de cord, cauzat de dependența sa de droguri.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.