Cool Stuff

Fanii sunt contrariați de modul în care Nicole Kidman a apărut îmbrăcată pe coperta revistei Vanity Fair: „Un styling teribil”

Nicole Kidman a apărut pe coperta revistei Vanity Fair, iar fanii nu au fost deloc încântați de outfit-ul ei.

Actrița în vârstă de 54 de ani apare îmbrăcată școlărește, într-un look inspirat de colecția Miu Miu pentru primăvară/vară 2022, într-un număr special al publicației, Hollywood Issue, care sărbătorește cele mai bune performanțe din showbiz.

Nicole este una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe din industrie, iar rolul ei din filmul „Being the Ricardos”, unde o interpretează pe actrița Lucille Ball, i-a adus a V-a nominalizare la Oscar.

În interviul acordat revistei, după 40 de ani de experiență și peste 80 de filme și proiecte TV în care a jucat, Kidman povestește cum întâmpină fiecare rol ca și cum abia a ieșit din băncile facultății.


Ea nu este singura vedetă apreciată de Vanity Fair în numărul anual, ci apare alături de nume sonore precum Idris Elba, Penélope Cruz, Kristen Stewart, Benedict Cumberbatch, Simu Liu, Andrew Garfield și MJ Rodriguez.

Nicole poartă un look parcă rupt din videoclipul „Baby One More Time”, semnat Britney Spears, iar fanii nu au apreciat deloc nostalgia imaginii. 


„Este o actriță realizată care a fost nominalizată la Oscar. De ce este îmbrăcată ca o școlăriță? Nu e deloc cool”, a notat un utilizator pe rețelele sociale, în timp ce un altul a spus: „Mi-ar plăcea foarte tare să aud conceptul din spatele acestei coperți, deoarece nu mă prind.”

Un alt fan a spus: „Nicole Kidman este incredibilă, dar styling-ul ei de aici este teribil. Sunt șocat că a fost de acord cu ideea asta.” Opiniile negative nu s-au oprit aici, iar mai mulți oameni au catalogat stilul actriței drept: „absolut ciudat”, „oribil”, „o mizerie.”


Există și voci care o laudă și o consideră „superbă” sau „senzațională”, însă poate mulți nu știu ideea din spatele colecției Miu Miu primăvară/vară 2022 prezentată în cadrul Paris Fashion Week. 

„Școlărița rebelă care se întâlnește cu profesoara chic”, a descris Vogue UK colecția, iar modele precum Emily Ratajkowski și Hailey Bieber au purtat și ele recent outfit-uri asemănătoare. Ție cum ți se pare?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.