Kiss Time Out

Tot ce trebuie să știi despre „The Adam Project”, noul film Netflix al lui Ryan Reynolds

Mark Ruffalo, Zoe Saldana și Jennifer Garner fac parte din distribuția acestui film.

Netflix se pregătește să lanseze un nou blockbuster cu Ryan Reynolds în luna martie. Este vorba, bineînțeles despre „The Adam Project”. Iată ce trebuie să știi despre acest film, care sigur va fi pe locul 1 în trending și la noi în țară. 

Sinopsis și alte detalii despre poveste

Reynolds a povestit în mai multe interviuri că „The Adam Project” conține multe elemente și face trimitere la alte filme SF din anii '80, cum ar fi „E.T.”, „Back to the Future” sau „The Goonies”. Însă, e greu să nu observi că la un moment dat apare și un fel de sabie Jedi. 

Filmul este despre un pilot care călătorește în timp, din 2050 în 2022, și face echipă cu el însuși în tinerețe (un puști de 12 ani), dar și cu răposatul lui tată, pentru a-și accepta trecutul și a salva viitorul. 

Când apare 

Data de lansare a fost anunțată de Netflix pentru 11 martie, ca parte din promisiunea de a lansa în 2022 câte o producție originală în fiecare săptămână. „The Adam Project” este cu siguranță unul dintre filmele care va atrage foarte multe vizualizări și unul dintre cele mai de succes din seria promisă de platforma de streaming pentru acest an.

Cine mai joacă în film 

În afară de Ryan Reynolds, în film vor mai apărea multe nume cu greutate, chiar dacă Reynolds ar fi fost suficient pentru a vinde filmul extrem de bine, având în vedere popularitatea sa care a explodat odată cu rolul din „Deadpool”, din recentul blockbuster „Free Guy” sau dintr-un alt hit Netflix: „Red Notice”.

Versiunea sa mai tânără va fi interpretată de Walker Scobell, un puști aflat la primul său mare rol, dar care promite mult. Mark Ruffalo îl va interpreta pe tatăl lui Adam, iar Jennifer Garner pe mama sa. Zoe Saldana („Guardians of the Galaxy”) va face echipă cu Adam din viitor pentru a se lupta cu băieții răi din film. De regie s-a ocupat Shawn Levy, care a lucrat cu Reynolds și la „Free Guy”.

Alte filme regizate de Levy sunt: „Night at the Museum”, „This Is Where I Leave You”, „The Internship” sau „Date Night”.

De menționat că acest s-ar putea să fie ultimul film al lui Reynolds pentru o bună bucată de vreme, având în vedere că actorul a anunțat că va face o pauză de un an de la actorie. 

Iată și un preview de câteva minute cu interacțiunea dintre Adam din viitor și Adam din prezent: 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.