Kiss Music News

Ce trebuie să știi despre „One True Singer”, primul reality show de talente produs de HBO Max în România

HBO Max ajunge în România pe 8 martie, iar pe 1 aprilie lansează deja primul reality show de talente produs pentru piața de aici - „One True Singer.”

Emisiunea realizată de Global Records va îmbina producția de tip reality-show cu cea de talent-show și va pune sub lumina reflectoarelor tineri artiști care vor demonstra că au tot ce le trebuie pentru a deveni următorul megastar al României. 

Jurații vor elimina treptat dintre concurenți, până când vor ajunge să-l descopere pe „THE ONE” - persoana care va depăși cu succes toate probele, va evolua și va reuși să devină un artist complet, demn de marele premiu -  – un contract muzical în valoare de 50 de mii de euro, la care se adaugă încă 50 de mii de euro direct în cont.

Așa cum se arată notat în comunicatul oficial, în cadrul show-ului, cele mai mari nume din showbiz-ul românesc vor arăta toate calitățile necesare unui „adevărat star.” Va reproduce adevărata călătorie a unei case de discuri pentru a găsi artistul care are toate elementele succesului: o voce grozavă, voința de fier, abilitatea de a compune o melodie sau aceea de a fi un bun dansator, disponibilitatea de a învăța.


„Abonatul HBO Max se va bucura de un adevărat spectacol, un festin de muzică, dramă și pericol, care va da dependență încă de la început. Iar, la finalul episodului, din cei 14 tineri pretendenți la titlul One True Singer, sigur va avea un favorit.

Pe parcursul sezonului, concurenții vor trece printr-o serie de provocări, una mai complexă decât cealaltă, propuse de experți din industria muzicală. Sunt teste de perseverență și dedicare, nu doar de voce și atitudine de star, și sunt menite să comprime în două luni munca experților care pot lucra și ani să modeleze un talent brut într-un artist complet”, a spșus Ioanina Pavel, producător.

Ștefan Lucian, fondatorul și CEO-ul Global Records povestește că avea pregătit acest concept de multă vreme, apărut organic din activitatea zilnică a companiei sale. „Suntem mândri că am avut ocazia să dezvoltăm și să producem acest show împreună cu HBO. One True Singer reprezintă un veritabil backstage pass, singurul show care invită publicul în culisele industriei muzicale, pentru a putea vedea și înțelege pentru prima dată ce înseamnă să fii artist”, a mai spus el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.