Kiss Music News

BBNO$, rapperul fenomen, vine la Neversea în această vară

Artisul a avut colaborări în perioada pandemiei și cu artiști din România.

Sigur ai auzit de BBNO$ și al lui hit ,,Lalala”. Are peste 496 de milioane de vizualizări pe YouTube și mai mult ca sigur câteva dintre ele sunt și de la tine. A fost produs împreună cu amicul său Y2K și l-a propulsat în topul Billboard și mai mult, l-a răsplătit cu multe premii.

Iar vara asta o să vină pentru prima dată în România la festivalul Neversea, care are loc între 7 și 10 iulie, la malul Mării Negre și va cânta pe scena Alchemy. 

Poate îl știi și din colaborările cu artiști din România

Canadianul are o melodie cu Killa Fonic, Azteca și Nane, produsă și lansată în timpul pandemiei: go gettas, pe numele ei. 


În 2021, BBNO$ a avut 44,6 milioane de ascultători din 177 de țări doar pe platforma Spotify. Fanii i-au ascultat melodiile de 544,3 milioane de ori, timp de 21,4 milioane de ore, și în fiecare lună a avut 12 milioane de ascultări, potrivit raportului Spotify de la finalul anului trecut. Impresionant, nu?

El e foarte activ și pe Instagram, este urmărit de 1,1 oameni din întreaga lume și postează cel mai des despre muzica și videoclipurile lui, despre proiectele la care lucrează, dar și despre el și iubita lui

Dar cine e de fapt BBNO$?

BBNO$ sau Alex Gumuchian, pe numele său real, este un tânăr canadian în vârstă de 26 de ani. Născut și a crescut în Vancouver, cu primii ani de școală făcuți acasă, în familie. A fost mereu un singuratic, singurii prieteni fiindu-i fratele și sora lui, după cum a declarat în interviuri.

A început să asculte muzică abia la 15 ani, iar mama lui își dorea ca el să cânte la pian, dar nu i-a plăcut niciodată ideea. Și după câte ți-ai dat seama, nu s-a întâmplat să ajungă pianist. 

În 2014 și-a făcut trupa Broke Boy Gang alături de câțiva prieteni. Băieții se distrau, compuneau și cântau împreună, dar trupa s-a despărțit la scurt timp, iar BBNO$ a început să ia muzica în serios pe cont propriu.

În toamna lui 2016, a început să facă tot mai multe cântece pe care le-a urcat pe platforma SoundCloud și a început să devină tot mai cunoscut în lume. 

Încă de la începuturile sale în muzică, canadianul a colaborat cu prietenul său rapper Yung Gravy, cu care a lansat primul EP, ,,Baby Gravy”, în 2017. Premiera a avut loc cu puțin timp înainte de a lansa propriul album de studio de debut, ,,Bb Steps”. A urmat al doilea său EP de colaborare, ,,Whatever”, de data aceasta cu So Loki, în 2018.

La începutul acestui an, el a lansat și o colecție de merch. În shop-ul său online, poți găsi tricouri, hanorace, șepci, căciuli, accesorii, viniluri și CD-uri marca BBNO$. 

Creativ și întreprinzător, dornic să compună, să cânte și să se distreze, canadianul BBNO$ chiar e un adevărat fenomen al muzicii hip-hop. Așa că nu rata ocazia să îl live în această vară în Constanța, la Neversea, între 7 și 10 iulie 2022. Ne vedem acolo! 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.