Kiss Music News

The Weeknd a fost filmat sărutându-se cu noua lui iubită. Cum arată Simi Khadra, femeia care l-a vrăjit pe artist

The Weeknd are o nouă iubită și nu se ascunde de ochii lumii în prezența ei.

După ce multă vreme presa mondenă a bănuit o relație între The Weeknd și Angelina Jolie, asta după ce au fost fotografiați de mai multe ori împreună în oraș, s-a făcut lumină. Artistul pare să aibă într-adevăr o legătură amoroasă cu cineva, dar nu cu actrița celebră, ci cu Simi Khadra, o DJiță care face parte din duo-ul Simi Haze.

El și Simi au fost fotografiați și filmați de paparazzi în timp ce se sărutau pasional la petrecerea pe care Weeknd a organizat-o în Las Vegas, cu ocazia împlinirii vârstei de 32 de ani.

Ambii purtau ochelari de soare în interior și păreau să nu-și ascundă afecțiunea unul față de altul, deși surse au declarat celor de la E! News că „nu sunt împreună, ci sunt prieteni buni de ani de zile.”


Interesant este că Simi pare să fie bună prietenă cu fosta iubită a cântărețului, modelul Bella Hadid, după cum arată și pozele pe care le-au postat împreună pe Instagram. Weeknd și Hadid au avut o relație între 2015 și 2019.



Simi Khadra s-a născut în Palestina și pune muzică alături de sora ei, Haze Khadra. Primele zvonuri cu privire la relația dintre ei și artist au apărut în ianuarie, când ea a fost invitată la petrecerea de lansare a albumului „Dawn FM.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.