Cool Stuff

De ce Charlize Theron s-a simțit amenințată de Tom Hardy pe platourile de filmare de la „Mad Max: Fury Road”

Tom Hardy este unul dintre cei mai talentați actori ai momentului și printre cei mai iubiți de fani, dar situația este posibil să se schimbe, după cele mai recente informații cu privire la caracterul său.

În 2015, pe platourile de filmare ale filmului „Mad Max: Fury Road”, se pare că Charlize Theron s-a simțit amenințată de el și a avut nevoie de extra-protecție. Informațiile vin via „Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road”, cartea scrisă de Kyle Buchanan, unde se vorbește despre comportamentul „agresiv” al lui Hardy.

Așa cum susține autoarea, Theron, cât și alți membri ai echipei, au considerat de multe ori că Tom s-a comportat lipsit de profesionalism la filmările blockbuster-ului regizat de George Miller. La un moment dat, Hardy a venit la filmări cu trei ore întârzire, deși producătorii l-au rugat „în mod explicit” să nu întârzie. În tot acest timp, Theron, care avea un copil mic acasă, l-a așteptat. 


Operatorul Mark Goellnicht și-a adus aminte că atunci când actorul a apărut, Charlize l-a întrebat: „Cât de lipsit de respect poți să fii?” Apoi, actrița a adăugat că „producătorii ar trebui să-l amendeze pe acest nenorocit cu mii de dolari pentru fiecare minut în care-și face echipa să stea după el.” Drept răspuns, continuă Mark, Hardy „a devenit agresiv.”

„S-a simțit amenințată, iar de aici lucrurile s-au schimbat”, a notat el. Theron nu s-a simțit în siguranță. „Nu vreau să scuz un comportament nasol, dar a fost o filmare grea. Acum am o perspectivă foarte clară despre ceea ce s-a întâmplat. Nu cred că aveam claritate când am făcut acel film. Eram în survival mode; îmi era teribil de frică”, a spus ea, în timp ce a subliniat și cerințele dure ale regizorului. 


„Cred că ea avea nevoie de un partener mult mai bun și experimentat decât mine. Nu poți să minți cu așa ceva. Vreau să cred că acum, când sunt mai bătrân și mai urât, m-aș comporta altfel”, a spus și Hardy.

Producția a câștigat 6 premii Oscar în 2016, iar în prezent este în lucru un alt film despre personajul lui Charlize, Furiosa, însă rolul ei va fi interpretat de actrița Anya Taylor-Joy.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.