Kiss Music News

Dara a lansat piesa manifest „Ruleta”, melodie care încearcă să aducă alinare în timpurile prezente

Dara, artista din Republica Moldova, a lansat o piesă-manifest, care încearcă să aducă alinare în timpurile prezente.

În plin război dintre Rusia și Ucraina, Dara a lansat „Ruleta”, o piesă emoționantă, profundă, inspirată din traumă și suferință, care se potrivește situației actuale, durerii și neliniștii care a cuprins Europa, dar și multe alte state din lume.

„La vârsta de 5 ani, am simțit prima dată frica de război. Poate pentru că bunica mea mai povestea uneori rupturi de istorii despre “cum a fost pentru ea, fetiță de 6 ani, să treacă prin cel de-al doilea război mondial”, sau poate pentru că am aflat prea devreme, la vârsta de 3 ani cum e să simți că într-o noapte cineva intră peste familia ta si îți distruge orice senzație de siguranță.

Copiii sunt nevinovați și neputincioși. Acum un an, am scris o piesă care este foarte personală și urma să fie lansată pe 23 martie, ziua în care lansez albumul.


„Ruleta” era istoria despre trauma mea pe care nu am putut-o povesti în cuvinte mulți ani. Acum, din păcate, a devenit istoria despre trauma unei întregi națiuni, a copiilor unui popor. Niciun copil în lumea asta nu merită să vadă și să simtă ceea ce simt copiii din Ucraina acum. Mă rog ca îngerii păzitori care m-au ocrotit pe mine în 1996 să îi ocrotească și să le aducă liniștea și pacea la ei acasă cât mai curând”, a spus artista.

Când cuvintele pare că nu mai au putere, muzica poate uni suflete, poate aduce puțină liniște, dar și speranță, alături de solidaritate și compasiune. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.