Foarte BUNĂ Dimineața!

Foarte Bună Dimineața lui Andrei Ciobanu

E una dintre cele trei voci ale matinalului Kiss FM, îți spune primul „Foarte Bună Dimineața" în fiecare zi, de luni până vineri, și am vrut să aflăm cum arată o dimineață obișnuită pentru el, printre altele.

Să trecem direct la întrebări mai bine. Să îl cunoașteți mai bine pe Andrei Ciobanu omul, mai puțin decât omul de radio sau stand-up comediantul. 

1. Cum devine foarte bună o dimineață pentru tine?

În clipele astea, o dimineață ar deveni foarte bună pentru  mine dacă aș deschide site-urile de știri și aș vedea acolo, scris mare, că s-a reinstaurat pacea în Ucraina și Putin ar fi dat jos de la putere din Rusia.

2. Ce e foarte bun în viața ta?

În viața mea, cel mai bun lucru este reprezentat de familia mea și de prietenii de calitate din jurul meu. Iar faptul că atât eu, cât și  ei, suntem sănătoși, mi se pare cel mai important. 


3. De când ești la Kiss FM?

La Kiss FM sunt din septembrie 2014, deci îți dai seama cât  de bătrân sunt.

4. Care e prima ta amintire legată de radio?

Prima mea amintire legată de radio vine de când eram în  școala generală și prindeam emisiunile radio în maxi taxi, de fiecare dată când   mergeam cu ele și mi se părea foarte tare că oamenii ăia de la microfon sunt  acolo, se distrează și sunt și plătiți pentru acest lucru. Ulterior am aflat că  e și multă muncă în spate, dar dacă iubești radioul, munca devine mai plăcută.

5. Ce te-a determinat să te apuci de radio?

Să mă apuc de radio m-a determinat oferta pe care am  primit-o de la Kiss Fm acum aproape 8 ani.

6. La cât te trezești într-o zi cu emisiune? Dar în weekend?

La 5:30 mă trezesc în fiecare dimineață când am emisiune, iar  în weekend dorm până pe la 8-9, nu foarte târziu. Dar încerc să dorm și la prânz în weekend, să mai recuperez.

7. Ce i-ai spune despre emisiunea voastră cuiva care n-a ascultat-o?

Pot să garantez sută la sută că dacă asculți emisiunea  noastră, nu ai cum să nu râzi. Avem de toate pentru toți, cu siguranță o să-ți   placă. 


8. Unde ții cu tot dinadinsul să ajungi anul ăsta?

Îmi doresc din suflet să ajung și anul ăsta acasă, în  Bucovina, alături de mama mea, bunicii mei și toți prietenii dragi sufletului  meu, să stăm câteva zile la o cabană și să petrecem timp împreună, fiindcă ne  vedem de doar câteva ori pe an.


9. Definește-te în 3 cuvinte.

Muncitor. Corect. Serios.

10. Unde te simți în largul tău – pe Facebook, pe Instagram sau pe TikTok?

Cel mai în largul meu mă simt pe Facebook. Dacă mai era  nevoie de încă o dovadă a faptului că sunt bătrân.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.