Cool Stuff

Al doilea cel mai urmărit serial de pe HBO, după „Game of Thrones.” Ce părere ai despre asta?

„Game of Thrones” a fost și rămâne cel mai urmărit serial via HBO, dar acum, un show interesant i-a cucerit pe fani și s-a clasat pe locul II în topul celor mai urmărite producții de pe platforma de streaming, din 2004.

„Euphoria” are un succes fulminant în rândul publicului și generează multe subiecte de discuție vizavi de poveștile sale trippy cu adolescenți, droguri, sex și Zendaya. Sezonul 2 s-a încheiat pe 27 februarie, iar Twitter a declarat că seria a declanșat cele mai multe tweet-uri din ultima decadă, despre un serial TV.

Ultimul episod al sezonului 2 a fost urmărit de 6.6 milioane de oameni în State. Povestea urmărește viața unor puști din East Highland, unde Rue (Zendaya), o tânără de 17 ani trebuie să găsească speranța, în timp ce ține în echilibru presiunea dintre iubire, pierdere și adicție. 


Din serialul regizat, scris și creat de Sam Levinson fac parte actorii: Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid și Austin Abrams.


Tu l-ai urmărit, ești fan?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.