Kiss Music News

Nepoata legendarei Aretha Franklin a participat la American Idol, dar nu a trecut mai departe, deși Katy Perry s-a luptat pentru ea. Îți place cum a cântat?

Nepoata legendarei Aretha Franklin, Grace, a participat la audițiile pentru show-ul American Idol, dar nu a reușit să treacă mai departe în competiție.

Tânăra de 15 ani a cântat „Killing Me Softly With His Song”, cât și melodia bunicii sale, „Ain't No Way”, dar nu i-a impresionat pe jurații Lionel Richie și Luke Bryan. Katy Perry este singura care s-a luptat pentru ea, dar fără succes.

Artista a încercat să-i convingă pe colegii ei, ba chiar a plecat de pe platourile de filmare, însă Richie și-a menținut opinia că adolescenta mai are de lucrat la vocea ei. 


„O să-ți vorbesc ca Unchiul Richie, așa cum bunica ta a vorbit cu mine. Ea spunea - dacă nu ești pregătit pentru mine, baby, nu veni lângă mine. Acum, tu ai 15 ani, ai moștenirea de familie, OK? Avem nevoie de timp și de muncă pentru a deveni mai buni, OK?”, i-a spus Lionel, în timp ce Bryan a adăugat că „vârsta și vocea trebuie să fie pe aceeași lungime de undă.”


Perry a fost singura impresionată de talentul tinerei: „Grace, cred că ai praf de stele și sclipici pe tine, ești frumoasă, iar dacă ai încredere în noi, dacă ne asculți, dacă muncești, cred că vei ajunge departe.”

Te lăsam și pe tine să o asculți și abia așteptăm să ne spui ce părere ai despre vocea tinerei.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.