Cool Stuff

Robert De Niro le-a vorbit studenților de la Cambridge despre invazia Rusiei în Ucraina: „Trebuie să facem ceva să oprim această agresiune”

Robert De Niro a fost invitat la Universitatea Cambridge din Anglia pentru a ține un discurs studenților.

Actorul a vorbit despre cariera lui în cinematografie, dar când a fost întrebat despre invazia Rusiei în Ucraina, el nu a tăcut: „Trebuie să te ridici în picioare și să spui - nu poți face asta, e greșit! Trebuie să facem ceva să oprim această agresiune. Este atât de simplu. Nu este vorba nici măcar despre democrație, ci despre bine sau rău - adevărul. Sunt lucruri care se întâmplă în lume, iar dacă le vezi și ai voce, ai dreptul să spui ceva despre ele. Trebuie. Este necesar.”


El a fost întrebat și ce crede despre sancțiunile impuse Rusiei și dacă acestea vor avea efectul dorit. „Nu prea știu cum funcționează asta, cumva știu, însă nu știu cât de tare au mușcat, ce dinți au - asta este întrebarea mea. Frica mea este că treaba asta va dura la infinit, iar oamenii vor obosi s-o privească, chiar dacă știi că dintr-o dată ai o țară ca Ucraina care încearcă să fie ocupată, deși știi că nu ar trebui să se întâmple asta.

Poate oamenii trebuie să aibă o poziție mai puternică. Plus un lucru teribil de care trebuie să fim conștienți - există arme nucleare, iar oamenii sunt amenințați cu ele. Dacă le folosești, nu va mai fi nimeni în jur. Avem nevoie de democrație pentru a ține această lume sănătoasă.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.