Cool Stuff

Benedict Cumberbatch a primit o stea pe Hollywood Walk Of Fame, timp în care a vorbit despre criza din Ucraina

Benedict Cumberbatch a profitat de un moment important din viața lui pentru a vorbi despre situația din Ucraina.

Actorul britanic a primit o stea pe Hollywood Walk Of Fame, iar în discursul său de mulțumire i-a rugat pe oameni să ajute familiile din Ucraina, cât și pe copiii de acolo, cei care „se luptă să supraviețuiască în timp ce bombe cad pe orașele lor.” El s-a folosit de momentul mediatic pentru a atrage atenția asupra crizei provocate de Rusia.


„Nu pot să vorbesc astăzi, în acest moment minunat al vieții mele, pe această platformă extraordinară, fără să aduc în vedere ceea ce se întâmplă în Ucraina și fără să-mi arăt susținerea față de oamenii de acolo, cât și pentru cei din Rusia care sunt împotriva acestei atrocități. Însă acum este un moment în care putem să facem mai multe, decât să avem gânduri și rugăciuni.

Trebuie să acționăm și trebuie să intrăm pe site-urile ambasadelor. Trebuie să vedem ce putem face pentru cetățenii acestei lumi, cetățenii din Europa și cei care-și doresc un loc mai bun și o rezolvare mai bună pentru acest moment teribil - pentru acești oameni cu copii, cu familii care se luptă să supraviețuiască, în timp ce bombe cad peste orașele lor”, a spus Benedict reporterilor de la fața locului.

Cumberbatch a ținut să mulțumească și soției sale, cât și celor trei copii pe care-i au împreună, pentru susținerea pe care i-au acordat-o în carieră și pentru că l-au ajutat să „stea cu picioarele pe pământ.”


El este unul dintre cei mai talentați actori ai prezentului și are foarte mari șanse să câștige „cel mai bun rol masculin” atât la premiile BAFTA, cât și la Oscaruri, pentru munca lui din filmul „The Power Of The Dog.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.