Foarte BUNĂ Dimineața!

Alina Eremia: „Carla's Dreams s-a uitat la ceas, era 20:29, și așa a început piesa"

20:29, noua piesă a Alinei Eremia s-a auzit în premieră în această dimineață la matinal.


Piesa cu un nume nu tocmai convențional, „20:29" a fost scrisă de Carla's Dreams, despre care Alina Eremia a spus că este un geniu neînțeles. 

„Textul e plin de metafore, e ramificat, poți să înțelegi ceva, dar în același timp, dacă trăiești o altfel de experiență, dacă nu ești trădat, nu ești înșelat, poți să-l privești și din altă perspectivă. Adică poți să te gândești la el și din perspectiva unei  relații de foarte mulți ani."


Asta e și povestea videoclipului, ne-a mai spus Alina în matinal.

O poveste de dragoste ce evoluează în etape. La început e doar lapte și miere, în al doilea an deja încep semi-certurile, în al treilea an deja se răcesc, iar după se întâmplă o ruptură."


Ne-a mai povestit astăzi și despre cum a făcut cromoterapie în vacanța ei recentă din Maldive, adică o formă de terapie prin culoare. Datorită culorilor foarte accentuate și foarte vii de acolo. Un fel de 50 shades of blue, după cum se vede și din pozele de pe contul ei de Instagram. 

Mi-am încărcat bateriile, pentru că se anunță un an aglomerat, ceea ce pe mine mă bucură, pentru că îmi place să muncesc. Am zis că dau o fugă la început de an, 5 zile, nu am exagerat, după mă întorc și intru în priză."

Ascultă integral interviul din matinal să vezi cine a câștigat astăzi joculețul nostru Incultura Muzicală":

Credit foto: Roxana Neacșu


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.