Kiss Music News

Ce mesaje au transmis 10 vedete din România către fanele lor, de 8 martie

Multe dintre vedetele din România au transmis un mesaj în online fanelor, cu ocazia zilei de 8 martie.

8 martie este considerată atât Ziua Femeii, cât și Ziua Mamei, motiv pentru care artistele noastre s-au gândit să transmită un gând de bine pe conturile lor de Instagram.

Iată ce au avut de spus:

Andra

Andra a cântat în story-uri melodia „Câte griji are o mamă”: „Am cântat piesa asta când aveam 7-8 ani, eram la școală, iar doamna învățătoare m-a rugat să cânt ceva. De atunci, în fiecare an o sun pe mama și îi cânt melodia asta la telefon”, a spus artista.

Ea le-a urat „la mulți ani” tuturor mamelor și tuturor femeilor din lume și a subliniat mesajul: „sunt sigură că orice mamă luptă pentru ca și copilul ei să trăiască într-o lume mai bună. Să trăiască toate mamele din lume.”

Andra a mai povestit cum viața ei s-a schimbat de când a devenit mama, lucru care a făcut-o să o aprecieze și mai mult pe mama ei. „De când am devenit mamă, s-au intensificat toate sentimentele astea față de tine și apreciez enorm tot ceea ce am învățat de la tine. La mulți ani, mamă!”


Delia

Delia a notat un mesaj simplu și la obiect. În dreptul unei poze cu ea, artista a scris: „La mulți ani...femeie.”


Laura Cosoi

Laura a ales un mesaj care oferă și o lecție de viață - cum ne raportăm la mamele noastre în funcție de vârsta pe care o avem. Ea și-a dorit să transmită cât de importantă este cea care ne-a dat viață și cum ar fi bine să o apreciem mereu, nu doar la ocazii speciale, deoarece timpul trece repede.


Nicole Cherry

Tânara de 23 de ani, care a devenit mamă la rândul ei, de curând, a notat un mesaj frumos pe rețeaua socială: „MAMA, cel mai puternic și, în același timp, simplu cuvânt din lume. La mulți ani!”


Antonia

Cântăreața le-a urat „la mulți ani” femeilor pe story-uri, unde a pus și o poză alturi de mama ei, în dreptul căreia a scris: „La mulți ani, mama! Te iubesc mult de tot!”


Andreea Raicu

Andreea Raicu îți propune un exercițiu de conștientizare. „Azi e o zi care să ne reamintească să ne întoarcem la noi femeile, să ne bucurăm de cine suntem, de ceea ce avem și e doar al nostru. Mulți ani nu am fost conștientă cât de minunat e să fii femeie, să ai aceste trăsături incredibile care definesc femeia.

Mereu am fost mândră că sunt independentă, determinată, ambițioasă, capabilă, motivată să fac mereu ceva și uitam să fiu exact ce era mai frumos la o femeie: blândă, răbdătoare, vulnerabilă, feminină, plină de compasiune, iubire și înțelepciune.

Acum mă bucur că pot fi în orice fel fără să uit ce e mai important: să mă bucur că sunt femeie cu tot ce înseamnă asta. Pentru tine ce înseamnă să fii femeie? La mulți ani nouă tuturor femeilor. Să ne oferim o zi care să ne bucure inima”, a notat vedeta. 


Elena Gheorghe

Artista făcut o postare în timp ce interpretează noua ei piesă, cu versuri pline de substanță: „Mamă, ești un magic tablou/Un cuvânt cu ecou/Cel mai mare cadou/Te port în sufletul meu.” Cum ți se pare melodia?


Alina Eremia

Alături de două poze cu ea, artista a notat: „La mulți ani tuturor femeilor! Nu uitați că, oriunde vă aflați, luminați încăperea cu energia voastră! Cu o floare nu se face primăvară, dar cu iubire, cea mai mare forță din univers, sigur lumea o să fie un loc mai bun!”


Loredana

Cântăreața a postat o poză cu fiica ei Elena, alături de care a scris: „La mulți ani, fetelor!”


The Motans

Artistul a ținut să facă câteva story-uri speciale, pentru a le mulțumi femeilor din viața lui. „Mulțumesc tuturor femeilor din viața mea. Pentru tot! Pentru voi ar trebui să fie 365 de 8 martie pe an”, a scris el. Ce frumos!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.