Cool Stuff

Actrița Cameron Diaz mărturisește că se spală pe față de două ori pe lună și că nu-i mai pasă de cum arată

Cameron Diaz a renunțat la actorie, iar într-un interviu recent a mărturisit că nu mai este deloc preocupată de modul în care arată.

Invitată în cadrul podcast-ului „Michelle Visage's Rule Breakers”, Diaz a declarat: „Nu-mi mai pasă. Sincer, modul în care arăt este ultimul lucru la care mă gândesc zilnic.”

Actrița va împlini 50 de ani în august și a subliniat cum focusul industriei de entertainment pe frumusețe este toxic: „Pur și simplu nu mai știi cine ești.”

Acum vedeta este foarte relaxată, are multe produse de îngrijire acasă, dar recunoaște că abia apucă să se spele pe față. „Mă spăl de două ori pe lună, dacă am noroc. Pur și simplu nu sunt într-un loc la momentul actual în care să pun energie în treaba asta”, adaugă ea.


Cameron nu-i judecă însă pe cei care se dedică look-ului lor. „Mă duc cu gândul la această capcană și la societate și lucrurile pe care le prețuim, pe care le considerăm importante. Uite, dacă sunt importante pentru tine, e super ok.”

Cameron Diaz și-a început cariera ca model, iar apoi a trecut la actorie, unde a jucat în foarte multe filme, cum ar fi celebra comedie „There's Something About Mary”. În prezent este autoare, femeie de afaceri și susține că nici măcar nu-și imaginează cum ar fi să revină la rolul de actriță.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.