Foarte BUNĂ Dimineața!

Tom Odell: „mă simt umil în fața faptului că melodia mea, „Another Love", a ajuns un fel de imn pentru pace"

Tom Odell va concerta pe 12 martie pe Arena Națională, la cel mai mare concert caritabil din România, „We Are One".


În ultimele săptămâni, piesa lui Tom Odell, „Another Love", a ajuns prin intermediul viralizării pe Tik Tok să fie asociată cu un adevărat imn pentru pace. Astăzi ne-a mărturist în matinal că se simte umil și măgulit și extrem de fericit că piesa lui a fost aleasă pentru această cauză.  

Sunt doar un muzician, las muzica să vorbească în numele meu 

Tom Odell ne-a mai spus și că se bucură foarte mult că a putut să fie parte din această cauză în care crede foarte mult. Aceea de a ajuta oameni care au mare nevoie de noi toți și de unitatea noastră în aceste vremuri grele. 

„Eu am un mare beneficiu prin postura mea de artist, acela de a călători  și de a interacționa cu foarte multe culturi. Am cântat în Ucraina, am cântat în Rusia, am cântat în România, în China, în Anglia, în America."

Suntem toți frați și surori. Nu avem pentru ce să ne luptăm între noi. Când ne rănim unii pe alții, ne rănim de fapt pe noi înșine.

Marea revelație, atunci când ești pe scenă și privești mulțimea, este că suntem toți la fel, nu există diferențe mari. Da, ne construim identitatea pe rasă, gen, locul de unde suntem, culoarea pielii, dar în realitate suntem toți frați și surori. Nu avem pentru ce să ne luptăm între noi. Când ne rănim unii pe alții, ne rănim de fapt pe noi înșine."

Dacă asta s-ar fi întâmplat în țara mea, mi-aș fi dorit ca oamenii din alte țări să ne ajute și să vorbească despre asta 

Am concertat de multe ori în Europa de Est și simt o conexiune cu această regiune, cu oamenii de aici, iar ca britanic, mă doare când văd știrile terifiante. Dacă asta s-ar fi întâmplat în țara mea, mi-aș fi dorit ca oamenii din alte țări să ne ajute și să vorbească despre asta."

Ascultă integral interviul cu Tom Odell pe pagina de Facebook Kiss FM.

Îl poți asculta live pe Tom Odell mâine pe Arena Națională în concertul We Are One. Alături de mulți, mulți alți artiști de la noi. Pe aceeași scenă vor urca și Armin van Buuren și Jamala.

Pentru că, așa cum frumos a încheiat interviul la matinal Andrei Ciobanu, astăzi răsună muzica, mâine sperăm să răsune pacea. Ne vedem la concert să ne vindecăm prin muzică! 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.