Cool Stuff

Hailey Bieber a fost internată în spital, după ce a avut simptome specifice unui AVC: ce a pățit modelul

Hailey Bieber le-a confirmat fanilor că a ajuns la spital, după ce a avut simptome specifice unui AVC.

Soția lui Justin Bieber a notat într-un story ce i s-a întâmplat.

„Joi dimineața eram la micul dejun cu soțul meu, când am început să am simptome specifice unui AVC, așa că am fost dusă la spital. Medicii au descoperit un mic cheag de sânge în creierul meu, lucru care a provocat o pierdere mică de oxigen, însă corpul meu l-a absorbit de la sine și mi-am revenit complet în câteva ore.

Chiar dacă ăsta a fost unul dintre cele mai înfricoșătoare momente prin care am trecut vreodată, sunt acasă acum, mă simt bine și sunt recunoscătoare pentru toți doctorii fantastici și asistentele minunate care au avut grijă de mine”, a scris modelul.


Hailey a ținut să le mulțumească și fanilor pentru îngrijorarea, grija și susținerea de care au dat dovadă. 

Justin a postat și el ceva în legătură cu sănătatea soției sale. În dreptul unei fotografii cu ei doi, artistul a notat: „Nu pot ține pasul cu ea.”


Cântărețul și Hailey s-au căsătorit în septembrie 2018 și de atunci nu ratează nicio ocazie să-și declare dragostea public.

Spre exemplu, săptămâna trecută, la aniversarea de 28 de ani a lui Justin, ea a scris pe Instagram: „La mulți ani, iubitul meu. Sunt multe lucruri minunate și frumoase la această viață, dar cea mai frumoasă parte este că o trăiesc alături de tine. Te iubesc.”

Potrivit postavc.ro, simptomele unui AVC sunt:

  • Senzație de amorțeală sau slăbiciune bruscă care apare la nivelul feței, mâinilor sau picioarelor, în special doar pe o parte a corpului. De regula, membrele afectate sunt cele din partea opusă zonei creierului unde a avut loc AVC-ul.
  • Pierderea echilibrului și a coordonării, apariția dificultăților de mers.
  • Tulburări de vedere precum vederea dublă care se poate manifesta fie la un singur ochi, fie la ambii. Acest simptom apare de regulă la aproximativ 40% din cazuri.
  • Dificultăți de vorbire sau de percepere a vorbirii. Datele statistice arată că acest simptom este prezent la aproximativ 70% din cazuri.
  • Apariția bruscă a unei asimetrii a feței, de cele mai multe ori manifestată prin căderea colțului gurii.
  • Cefalee severă, persistentă, care nu cedează la analgezice.
  • Stări de greață și prezența vărsăturilor.
  • Probleme respiratorii.
  • Palpitații.
  • În cazuri severe are loc și pierderea conștienței.

„The American Stroke Association (ASA) avertizează populația să fie conștientă de simptomele atacurilor cerebrale care sunt frecvent recunoscute și să sune imediat la salvare”, informează site-ul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.