Foarte BUNĂ Dimineața!

Foarte Bună Dimineața Anei Moga

Estrogenul și serotonina emisiunii Foarte Bună Dimineața, Ana cea pe baterii aduce mereu voia bună și bineînțeles, cele mai frumoase piese de la răsărit.

Legenda spune că Ana Moga doarme la radio și are o cameră specială doar a ei pe care nimeni n-a găsit-o. Încă. Dacă e workaholică? Mmm, să zicem doar că iubește foarte mult ceea ce face.

Hai mai bine să trecem la întrebări, dar mai ales la răspunsuri. Să o cunoaștem mai bine pe Ana de la Foarte Bună Dimineața

1. Cum devine foarte bună o dimineață pentru tine?

Când reușesc să dorm bine și să mă trezesc FRESH la 5:00. Și chiar dacă nu sunt fresh, energia live-ului îmi dă destulă adrenalină cât să fiu în formă și să am un vibe bun.


2. Ce e foarte bun în viața ta?

Uf, lista este destul de lungă. Uneori îmi e frică să mă bucur de tot ce am în viața asta. E lista mea și n-o spun la „nimenea". 

3. De când ești la Kiss FM?

În familia Kiss, Magic, Rock sunt de aproape 15 ani, dar la Kiss FM sunt de 12 ani.


4. Care e prima ta amintire legată de radio?

Nu știu dacă e chiar prima, dar știu că eram la Brașov, în bucătărie cu toți ai mei la masă și pe fundal se auzea la radio „Who the f*ck is Alice?".  Eu și fratele meu mai mic nu înțelegeam ce ziceau oamenii ăia acolo, însă ne distram maxim. I-am întrebat pe ai mei despre ce e vorba în melodie și mi-au zis că e o piesă despre o pasăre care și-a pierdut casa. Eram mici rău și i-am crezut.


5. Ce te-a determinat să te apuci de radio?

Radioul s-a apucat de mine.

6. La cât te trezești într-o zi cu emisiune? Dar în weekend?

Mă trezesc pe la 5:00 sau 5:15 în timpul săptămânii, iar în weekend mă trezesc pisicile mele pe la 6:00. Uneori adorm la loc, alteori nu. Dar ce să zic, nici nu prea am cu cine să beau o cafea în weekend la 6:00. 


7. Ce i-ai spune despre emisiunea voastră cuiva care n-a ascultat-o?

Suntem Nr. 1 în România. Aloo?!?!! Glumesc, nu asta! I-aș spune că dacă nu ascultă emisiunea noastră nu o să înțeleagă despre ce vorbesc colegii la muncă/școală. Bam!


8. Unde ții cu tot dinadinsul să ajungi anul ăsta?

Într-o vacanță. Și nr.1 pe București cu Foarte Bună Dimineața. 

9. Definește-te în 3 cuvinte.

Agitată. Empatică. Isteață.

10. Unde te simți în largul tău – pe Facebook, pe Instagram sau pe TikTok?

Pe Instagram. E mai dinamic și mai ferit de răutați și fake news. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.