Kiss Music News

Bilete suplimentate pentru super show-ul Maluma, care revine în România pe 8 aprilie

Concertul va avea loc in PAVILIONUL B2, Romexpo.

Pentru că publicul e în delier încă de la vestea că Maluma vine să concerteze în București pentru a doua oară, organizatorii au decis să suplimenteze cu 4.000 de bilete categoria General Admission la concertul de pe 8 aprilie 2022.

O altă schimbare importantă este și că show-ul impresionant va fi mutat din Pavilionul Central în PAVILIONUL B2 al Romexpo.


MALUMA este unul dintre cei mai mari artişti ai momentului la nivel mondial și revine în concert la Bucureşti, în cadrul turneului "Papi Juancho Maluma World Tour". Pentru acest mega-concert, biletele sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro, reţelele iabilet.ro și Entertix - www.entertix.ro.

 Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Bilete se mai găsesc la următoarele categorii: 

Diamond Circle - Normal Price – 691.00 lei;

General Admission - Normal Price – 292.00 lei;

VIP - Normal Price – 756.00 lei.

În 2018, în prima zi a festivalului EL CARRUSEL, fanii muzicii latino au avut ocazia să-l vadă live în premieră în România. 

În vara anului 2020, în plină pandemie, Maluma a editat al cincelea său disc - “Papi Juancho“, care nu a putut fi prezentat live. Cu toate acestea, începând cu luna septembrie 2021, Maluma a decis să pornească într-un turneu mondial de promovare a noului album, care se va încheia în vara acestui an.

Pe lângă seria de surprize pe care artistul latino le va pregăti publicului român, arhitectura si conceptul noului turneu este despre legătura mult mai apropiată cu fanii, iar scenă rotunda, poziționată în mijlocul sălii va crea o conexiune mult mai intensă de ambele părți.

DESPRE MALUMA

Juan Luis Londoño Arias, cântăreţ, compozitor si actor, cunoscut drept MALUMA, este un artist Columbian  care s-a remarcat în 2011 cu hit-ul "Farandulera", iar primul pas important l-a realizat un an mai tarziu cu primul sau album, numit “Magia“.

Marea consacrare s-a produs în 2015, prin cel de-al doilea material de studio, “Pretty Boy, Dirty Boy“, material placat cu 8 discuri de platină. De atunci, Maluma a ajuns unul dintre cei faimoși artiști latino, având colaborări cu Jennifer Lopez, Madonna, Shakira și Ricky Martin, printre mulți alții. 

De asemenea, a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria "Best Latin America Central Act", dar și la gala Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist".

Ultimul său disc, “Papi Juancho”, care va fi prezentat în premieră în România, a fost deja placat cu șapte discuri de platină și a intrat în mai toate topurile de specialitate, inclusiv în celebrul Billboard 200.

Discografie MALUMA: 

Magia (2012)

Pretty Boy, Dirty Boy (2015)

F.A.M.E. (2018)

11:11 (2019)

Papi Juancho (2020)

Encanto (soundtrack) (2021)

Marry Me (movie soundtrack) (2022)

Pentru mai multe detalii intrați: www.ddee.ro

Ne vedem pe 8 aprilie la concert! 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.