Kiss Time Out

„The Bubble”, filmul Netflix care face mișto de pandemie și de restricțiile impuse de autorități

Un film care face parte din același registru cu „Don't Look Up”.

Netflix a lansat primul trailer pentru filmul „The Bubble”, noua comedie a regizorului Judd Apatow, despre o echipa de filmare a unui blockbuster ce se vede nevoită să se izoleze de restul lumii din cauza pandemiei de COVID-19.

Actorii Karen Gillan și Pedro Pascal vor interpreta rolurile principale, pe acelea de actori principali în filmul de acțiune „Cliff Beasts 6: The Battle for Everest: Memories of a Requiem” blocați într-un hotel în timpul lockdown-ului pandemic. Leslie Mann și David Duchovny interpretează și ei rolurile unui cuplu de actori divorțați, dar care se văd nevoiți să se carantineze împreună. 

Aparent, comedia este inspirată din lucrurile întâmplate pe platoul de filmare pentru „Jurassic World: Dominion”, care s-a confruntat cu mai multe  întârzieri și amânări cauzate de pandemia de COVID-19, iar actorii din distribuție s-au văzut nevoiți să rămână în izolare în Marea Britanie timp de câteva luni.

Așadar, „The Bubble” va fi o comedie (posibil neagră) despre pandemia prin care am trecut, dar care va face mișto și de restricțiile impuse de autorități, unele dintre ele absurde și exagerate. 

În film va mai juca și fiica lui Apatow, Iris Apatow, dar și actorii Fred Armisen, Maria Bakalova, Keegan-Michael Key, Peter Serafinowicz, Vir Das sau Rob Delaney

„The Bubble” va avea premiera pe 1 aprilie, pe Netflix.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.