Cool Stuff

Motivul pentru care Sandra Bullock s-a hotărât să ia o pauză de la actorie

Sandra Bullock a hotărât să nu mai lucreze la niciun film pentru o perioadă.

Ultima producție în care apare actrița se numește „The Lost City” și este o comedie romantică, regizată de Adam și Aaron Nee, care are toate șansele să ajungă la inima publicului.

Într-un interviu acordat celor de la ET, Sandra a mărturisit că vrea să ia o pauză de la actorie pentru a fi „în locul care o face cea mai fericită” aka familia ei.

Ea a dezvăluit că-și ia job-ul foarte în serios, motiv pentru care se dedică non-stop proiectelor în care este implicată, dar acum își dorește să facă același lucru pentru familia ei. Bullock are doi copii, de 10 (Laila) și 12 ani (Louis), cărora vrea să le „satisfacă toate nevoile”, cât și „calendarul social.”


„Sunt foarte serioasă la job, atunci când lucrez. Vreau să fiu 24/7 cu familia mea și cei mici. Acolo voi fi pentru o vreme”, a spus ea.

Mai mult, actrița spune că pandemia a contribuit la această decizie. „Toți părinții mă știu drept femeia nebună cu pandemia. Ei știu că copiii lor nu vor face COVID după ce vor veni la noi acasă”, a explicat Sandra.


„The Lost City” va avea premiera pe 19 martie. Alături de Bullock, în proiect, mai joacă Daniel Radcliffe, Brad Pitt și Channing Tatum.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.