Kiss Music News

Ia-ți biletul către libertate pe Alezzi Yacht: 3 zile de distracție pe mare cu un line-up de top

Noul capitol al poveștii Alezzi Yacht și Kiss FM începe vineri, 29 aprilie, de la ora 19:00. Pentru un 1 mai sărbătorit așa cum trebuie, pe val și valuri.

Acum poți să-ți cumperi Călătoria către Libertate

Prietenii noștri de la Alezzi Yacht, alături de care am transformat fiecare seară într-o sărbătoare la malul marii, ne propun  deschiderea sezonului estival într-un mod inedit.

Journey to Freedom reprezintă provocarea Alezzi Yacht: 3 zile de festival pe mare cu un line-up de top. Povestea Alezzi Yacht și Kiss FM începe vineri, 29 aprilie de la ora 19:00, alături de AlexUnder Base, Mentol, Dj Dark, Dan Fințescu și Olix.

Sâmbătă începând cu ora 15:00 continuă alături de AlexUnder Base, Adrian Saguna, Pascal Junior și Dirty Nano.

Duminică de la ora 17:00 cu AlexUnder Base, Vali Barbulescu și invitat special Horia Brenciu.

Mai mult decat distracție, mai mult decât o călătorie pe mare



Începând cu luna aprilie vor porni pe pagina oficială de Youtube Alezzi Yacht un podcast care îi va aduce la microfon pe toti artiștii din această vară. 

„Pentru weekend-ul de 1 mai am pregătit o serie de surprize care sa transforme cele 3 zile într-un adevărat festival pe mare. În premiera vă spun ca am adus anumite îmbunătățiri yachtului și sunt sigur că acestea vor surprinde plăcut pe toată lumea. Sunt sigur că alături de partenerii noștri, Kiss FM, vom reuși ca și în această vară să ne menținem pe locul 1 în preferințele voastre", a declarat pentru noi Adrian Sasu, Managerul General Alezzi Yacht.
Până la această oră, line-up-ul pentru sezonul estival 2022 este deja realizat. Vă veți întâlni cu nume mari atât din industria de clubbing, cât si din cea artistică.
Pe 29 aprilie prețul unui bilet este 250 lei, pe 30 aprilie prețul este de 350 lei, iar pe data de 1 mai prețurile variază între 300 și 350 lei. Acestea pot fi achiziționate la numărul de telefon 0743.444.443 sau direct de pe site-ul oficial www.alezziyacht.ro, începand cu data de 21 martie.

Dă join unei petreceri unde libertatea și distracția sunt literă de lege!



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.