Cool Stuff

În lupta cu pierderea părului, Jada Pinkett Smith a purtat pe cap un accesoriu de 50.000 de dolari

Jada Pinkett Smith a reușit să întoarcă toate privirile din cadrul premiilor Critics Choice Awards din Los Angeles.

Actrița a venit la eveniment alături de soțul ei, Will Smith (care a plecat acasă cu premiul pentru „cel mai bun actor în rol principal” pentru personajul său din „King Richard”), îmbrăcată într-o rochie aurie superbă, pe care a accesorizat-o cu o bijuterie statement purtată pe cap.


Jada este rasă pe cap, iar accesoriul purtat a avut 53 de diamante în valoare de aproximativ 50.000 de dolari. Pinkett a vorbit mereu deschis despre lupta ei cu pierderea părului și faptul că suferă de alopecie. 


În decembrie, ea a postat un video pe contul ei de Instagram, unde le-a arătat fanilor cum arată scalpul ei. „În acest punct, pot doar să râd. Știți că mă lupt cu alopecia, iar într-o zi am găsit acest loc fără păr. Uitați-vă la asta. A apărut dintr-o dată și-mi va fi destul de dificil să-l ascund. M-am gândit să vă spun și vouă, să nu mai puneți întrebări.”


Jada nu a fost niciodată supărată de această realitate, ci a reușit să-și păstreze un tonus optimist și încrezător.

„Dar știți deja că mama va pune niște pietricele aici. O să-mi fac o mică coroniță. Asta va face mama.  Eu și alopecia vom fi prietene, punct”, a continuat vedeta.

Actrița a luat decizia de a se rade pe cap în iulie, după ce a fost inspirată de fiica ei Willow. La acea vreme, ea a postat online o imagine, alături de care a notat: „Willow m-a încurajat să o fac, deoarece a venit vremea să mă despart de păr.”


Așa cum a promis, la Critics Choice Awards Jada a purtat o coroniță fantastică, iar look-ul ei a fost extrem de apreciat de critici și de cei prezenți la event.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.