Cool Stuff

Kylie Jenner povestește cum s-a recuperat după nașterea bebelușului Wolf: „Nu a fost ușor pentru mine”

La șase săptămâni după ce l-a născut pe fiul ei Wolf, Kylie Jenner vorbește despre cât de greu i-a fost în această perioadă de recuperare.

Într-un story cu ea în timp ce face exerciții, bruneta a notat: „Pentru mine personal, experiența asta a fost mai grea decât cu fiica mea.”

Femeia de afaceri o are pe Stormi, 4 ani, alături de rapper-ul Travis Scott.


„Nu este ușor din punct de vedere mintal, psihic, spiritual, este o nebunie. Și da, nu am vrut să mă întorc înapoi la viață fără să spun asta, deoarece cred că ne putem uita pe internet - la alte mame care trec prin asta acum - putem să ne uităm pe internet, și poate părea ușor pentru alții, și să punem presiune pe noi, dar pentru mine nu a fost ușor”, a mai spus Kylie.

Sportul a ajutat-o foarte mult la nivel psihic, deși a recunoscut că i-a venit greu să aibă o rutină în acest sens. „Dar sunt aici și mă simt mai bine. Și tu te vei descurca. Este ok să nu fii ok.

Am realizat că am pus prea multă presiune pe mine și a fost nevoie să-mi aduc aminte că am făcut un omuleț întreg, un băiețel superb și sănătos. Trebuie să încetăm să mai punem presiune pe noi să „revenim la cine am fost.” Nu doar fizic, dar și mental, după naștere. Da, vă trimit dragoste, vă iubesc!”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.