Cool Stuff

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru poporul rus: „Iubesc poporul rus. De aceea trebuie să vă spun adevărul”

Arnold i-a cerut lui Putin să oprească invazia Ucrainei, iar rușilor le-a cerut să nu ia parte în acest genocid.

Celebrul actor american a înregistrat un mesaj video de peste 9 minute în care vorbește poporului rus despre legătura sa cu Rusia, dar și despre faptul că războiul din Ucraina este ilegal și trebuie să înceteze. 

Mesajul devenit viral a fost urcat pe toate platformele de socializare ale lui  Arnold Schwarzenegger și acesta începe cu următoarele cuvinte: „Iubesc poporul rus. De aceea trebuie să vă spun adevărul. Vă rog să urmăriți și să distribuiți”.

Schwarzenegger l-a luat în vizor și pe Vladimir Putin, căruia i-a spus:

„Tu ai început acest război, tu îl conduci și tot tu îl poți opri. Este ilegal ceea ce faci”.

Arnold a amintit în clipul său și că el a fost primul star de cinema din Occident căruia i s-a permis să filmeze la Moscova (filmul „Red Heat”) și a dezvăluit că un rus, halterofilul Yuri Vlasov, l-a inspirat să se apuce de bodybuilding.

În același timp, el i-a încurajat pe ruși să protesteze și și-a exprimat admirația față de cei care au ieșit în stradă în semn de protest față de invazia rusă din Ucraina.

„Lumea v-a văzut curajul. Știm că ați suportat consecințele. Ați fost arestați, închiși și bătuți. Sunteți noii mei eroi.”

Arnold a ținut și să denunțe minciunile din spatele propagandei lui Putin și le-a indicat rușilor că viețile și viitorul le sunt sacrificate pentru un război sângeros lipsit de sens și condamnat de întreaga lume.

Vezi întregul mesaj al lui Arnold Schwarzenegger pentru poporul rus:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.