Kiss Music News

Motivul pentru care Cher a dispărut din showbiz: „Am probleme personale”

Cher le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care s-a retras din showbiz.

Legendara artistă în vârstă de 75 de ani a mărturisit că are „probleme personale” și că ultimii ani au fost „cei mai răi pe care i-a văzut vreodată.”

Cântăreața a notat pe Twitter: „Scuze că am lipsit. Am probleme personale.” Unul dintre fani a întrebat-o dacă este ok și ce se întâmplă cu ea, moment în care Cher a oferit o explicație publică.

„Nu prea sunt. Toți plângem, dar uneori plângem lacrimi diferite. Lacrimi care dor. Devenim copleșiți și atingem o limită, iar apoi suntem forțați să împingem acea limită. Trăiesc de multă vreme, dar anii ăștia sunt cei mai răi din câți am văzut. Mai punem la socoteală familia și avem rețeta perfectă pentru o prăjitură dezastruasă”, a explicat Cher.


Artista a pierdut mai mulți oameni importanți din viața ei, în ultima vreme - solistul trupei Meatloaf, actrița Olympia Dukakis, cea care a interpretat-o pe mama ei în filmul „Moonstruck”, dar și pe Betty White, pentru care a și cântat piesa „Thank You For Being A Friend”, în cadrul show-ului tribut organizat pentru ea. 


Cu toate astea, la vârsta pe care o are, Cher continuă să arate exemplar, iar drept dovadă stă campania pe care o organizat-o cu Saweetie pentru brand-ul de cosmetice MAC. Cine a spus că la 75 de ani nu poți fi cool?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.