Kiss Music News

Alina Eremia, prima artistă din România care experimentează Metaversul - și-a transformat câinele într-un NFT

Alina Eremia ține pasul cu tehnologia și a devenit prima artistă din țară care a experimentat Metaversul.

Cântăreața a acceptat propunerea celor de la MetaPupsClub și a reușit să-și transforme animalul de companie într-o operă de artă digitală unică aka NTF. Din 1 aprilie, ing va fi un meta pup într-o colecție exclusivistă creată de artiști, antreprenori și dezvoltatori din New York și Paris.


„Când am aflat de proiectul MetaPupsClub, a venit foarte natural ideea să-l tranform pe King în NFT, primul meu NFT. Urmăream de ceva timp piața de crypto și cochetam cu ideea de NFT, așa că a fost sincronizarea perfectă. Este o colecție limitată, de 5555 de NFT-uri, iar o parte din încasări vor fi donate către adăposturi de căței.

Fiecare deținător de MetaPup va intra automat într-un concurs cu premii super atractive. De ce este bine să fii printre cei care cumpără cele 5555 de NFT-uri de pe MetaPupsClub? Pentru că valoarea NFT-ului va crește exponențial. S-ar putea să fie cea mai bună investiție pe care ai făcut-o”, a spus Alina.


În Metaverse, animalele de companie din această colecție vor putea fi personalizate, accesorizate, hrănite, antrenate și plimbate într-un Meta Park. Deținătorii acestora vor putea să atingă mai multe niveluri, ca într-un joc, iar fiecare interacțiune le va oferi experiență și șansa de a câștiga mai multe de recompense.


Eremia este unul dintre cei mai virali artiști din țara noastră, cu o comunitate online de peste 5 milioane de fani. Plus de asta, a scris istorie în industria muzicală românească, atunci când piesa „Noi” a intrat în topul celor mai difuzate videoclipuri înainte de a fi lansat oficial.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.