Cool Stuff

Amy Schumer, gazda Premiilor Oscar din acest an, vrea ca Zelenski să transmită un mesaj la această ediție

Războiul din Ucraina va fi cu siguranță un subiect care va fi prezent la gala de decernare a Premiilor Oscar din acest an.

Amy Schumer a anunțat că-și dorește să facă cumva să-l aducă pe președintele Ucrainei în atenția tuturor celor care se vor uita la gala de decernare a Premiilor Oscar din acest an.

Evenimentul va fi unul dintre cele mai urmărite de pe glob, iar Amy Schumer este una dintre cele 3 gazde ale acestei ediții, alături de Wanda Sykes și Regina Hall. 

Bineînțeles, actrița s-a referit la un mesaj înregistrat al lui Volodimir Zelenski sau la un discurs live prin satelit. Înainte de a deveni președinte al Ucrainei, Zelenski a fost un actor care a jucat în multe filme și în celebrul serial „Slujitorul Poporului”. 

Anunțul a fost făcut de Schumer în timpul emisiunii „The Drew Barrymore Show”.

„Cred că este o ocazie perfectă pentru a deschide o discuție în legătură cu câteva aspecte pe acest subiect. Am și câteva glume pregătite despre situația curentă. Adică, se întâmplă atât de multe lucruri îngrozitoare în lume și e destul de greu să te concentrezi pe una singură. Nu mi-e frică să mă duc în direcția asta, dar nu sunt eu cea care produce Oscarurile. Și există o presiune de a transforma această ediție într-una de „vacanță”, să oferim oamenilor o ocazie de a mai uita de relele din lume. Dar nu pot să ignor faptul că atât de multă lume va fi cu ochii pe noi.”   

Rămâne de văzut dacă organizatorii îi vor permite lui Amy Schumer să includă un mesaj de la Zelenski la Premiile Oscar.

Evenimentul va avea loc pe 27 martie. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.