Kiss Music News

Stephan & Jolene, doi artiști fresh DeMoga Music, și-au lansat piesa de debut, „În Razele Lunii” - o melodie romantică și foarte catchy

DeMoga Music a lansat recent doi artiști talentați, Stephan & Jolene, și melodia lor de debut, „În Razele Lunii.”

Piesa a fost compusă de Ștefan Ioniță, Marius Moga și Bianca Dragomir și este un cântec romantic și sensibil care-ți va merge direct la suflet. 

„Mesajul melodiei este îmbrăcat în nuanțe poetice și face referire la dragostea absolută. Piesa transpune ascultătorul într-o lume feerică și mistică ascunsă în razele lunii.

Sound-ul melodiei ne duce cu gândul la un vals atemporal. Cei doi au conturat în versuri o frumoasă poveste de dragoste, care trece de barierele spațiului și timpului. Mesajul subliminal este că atât dragostea, cât și muzica vindecă”, se arată notat în comunicatul oficial de lansare.


Stephan își dorește ca oamenii să se regăsească în versurile acestei piese, în timp ce Jolene vorbește despre cum muzica a ajut-o să se vindece, în orice moment al vieții.

„Încă de la prima noastră sesiune, am simțit că proiectele pe care le vom lansa împreuna vor exprima exact și dinamica mea ca artist. Chimia dintre noi a venit natural încă de la prima sesiune avută. Sperăm din suflet că prima noastră piesă să fie una îndrăgită”, a continuat artista.


Melodia este catchy și are toate șansele să prindă la public. Tu ce părere ai, te-a cucerit sau nu?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.