Kiss Music News

Ed Sheeran și Camila Cabello fac parte din artiștii internaționali care vor susține un concert caritabil pentru Ucraina

Mai mulți artiști internaționali își unesc forțele pentru a susține un show caritabil pentru Ucraina.

Ed Sheeran, Camila Cabello și Snow Patrol fac parte din cei care vor urca pe scena evenimentului, într-un spectacol care va fi televizat și distribuit de ITV și STV.

„Inima mea este ruptă pentru oamenii din Ucraina. În timp ce refugiații din Ucraina se alătură milioanelor de oameni fără locuințe de pe acest glob, noi toți avem o resposabilitate”, a spus Camila.


Show-ul va avea loc pe 29 martie, în cadrul Birmingham Resorts World Arena, iar Emeli Sandé și Gregory Porter fac și ei parte din line-up, după cum informează theguardian.com.

Toate încasările vor merge către Comitetul de Urgenţă (DEC) din Ucraina, care permite celor 15 dintre cele mai importante organizaţii caritabile de ajutor din Marea Britanie, printre care și Crucea Roșie UK și Salvați Copiii UK să ofere mâncare, apă, adăpost și asistență medicală refugiaților din Ucraina și din țările vecine.

La rândul lor, telespectatorii vor putea să doneze, iar cei de la ITV au promis că vor dona toate profiturile de la sponsori și publicitate către ucraineni.

„Voi cânta pentru a ajuta fiecare om care a fost nevoit să-și părăsească casa, în solidaritate cu cei care sunt discriminați din cauza rasei, chiar și în timpul acestei crize umanitare. Nimeni nu ar trebui să fie refuzat în căutarea de alinare, ajutor și dreptul de a trece granița în siguranță”, a spus Sandé.


Porter a mărturisit că este „recunoscător pentru că-și poate ridica vocea în corul păcii.” El a spus că „împreună putem să ne arătăm susținerea pentru cei care sunt profund afectați de evenimentele din lumea prezentă.”


Evenimentul va ține două ore, iar lista de performeri va fi completată și cu alte nume din industrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.