Cool Stuff

Mila Kunis și Ashton Kutcher au reușit să strângă peste 35 de milioane de euro pentru Ucraina, iar președintele Zelensky le-a mulțumit personal într-un video call

În plin război dintre Rusia și Ucraina, Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au mobilizat pentru a iniția o campanie de strângere de fonduri pentru Ucraina.

Actorul și soția lui originară din Ucraina au avut scopul de a strânge 30 de milioane de euro și au reușit, cu ajutorul donatorilor, să depășească suma originală cu peste 5 milioane de euro.


Președintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a lăudat pe contul lui de Twitter și a notat că a fost impresionat de determinarea de care au dat dovadă, în timp ce a postat o imagine cu ei, în timpul unui video call pe care l-au avut împreună.

„Kunis și Kutcher au fost printre primii care au răspuns la doliul nostru. Deja au strâns peste 35 de milioane de euro, bani pe care-i vor trimite pentru a ajuta refugiații. Sunt recunoscător pentru suportul lor și impresionat de determinarea de care au dat dovadă. Ei inspiră o lume întreagă”, a scris Zelenski.

Campania online a fost lansată pe 3 martie, iar cei doi actori au donat 3 milioane de euro. Banii strânși vor merge către două organizații Flexport.org și Airbnb.org care-i vor ajuta pe refugiați - prima companie va contribui cu provizii, în țări precum Polonia, România, Ungaria, Slovacia și Moldova, iar cea din urmă va oferi cazare gratuită celor care au nevoie.

Mila s-a născut în Chernivtsi, în 1983, iar apoi s-a mutat în SUA când avea 8 ani. Ea s-a ferit multă vreme să vorbească despre țara ei natală, ba chiar a spus de multe ori că este din Rusia, pentru a nu mai fi nevoită să explice unde este Ucraina pe hartă.

Totul s-a schimbat pe 24 februarie 2022. Actrița a mărturisit că a simțit cum inima i-a fost ruptă în două pentru cele întâmplate, dar și un imens sentiment de mândrie pentru locul de unde provine.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.